Jennifer Garner je že povsem nared za noč čarovnic

Magazin 11. Okt 202212:15
Jennifer Garner
Profimedia

Hollywoodska igralka Jennifer Garner je že obiskala eno od tržnic v Los Angelesu, kjer se je dobro založila z bučami, ki jih bo uporabila prihajajočo noč čarovnic.

Številne hollywoodske igralke obožujejo noč čarovnic, ki nas čaka konec tega meseca, in se vedno temeljito pripravijo, da imajo vse kar potrebujejo za ta zabaven dan.

Seveda imajo veliko vlogo tudi okrasne buče, ki jih izrezljajo in z njimi potem okrasijo svoja dvorišča, okna in prestižne vile ter tako pričarajo še bolj mistično vzdušje, ki ga ta praznik nosi.

Igralka Jennifer Garner je to leto kar pohitela, da bi na eni od tržnic v Los Angelesu našla dovolj buč, ki bodo letos krasile njen dom.

Tja se je odpravila s svojimi otroki, ki prav tako obožujejo noč čarovnic in že komaj čakajo, da pride ta magična noč.

Jennifer Garner
Profimedia

Igralka je bila med obiskom tržnice odlično razpoložena, zapletla se je v številne pogovore z neznanci in nadvse uživala v izbiranju buč, ki bi bile najprimernejše za njen dom.

Uživali pa so tudi njeni trije otroci, ki jih ima iz zakona z bivšim možem Benom Affleckom. Samuel in Seraphina sta bila zelo razigrana in navdušena nad ponudbo, ki ju je čakala na tržnici, in nista skrivala, da se že zelo veselita procesa rezljanja in okraševanja doma.

Jennifer Garner
Profimedia

A noč čarovnic ni samo rezljanje buč, zvezdnice obožujejo tudi bogate kostume, ki ji oblečejo na to posebno noč in se odpravijo na najboljšo zabavo v mestu. Med zvezdnicami pa je že leta velika navdušenka tega praznika tudi manekenka Heidi Klum, ki vsako leto navduši s svojim kostumom, ki je vedno nekaj posebnega.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.