Jennifer Lopez bo oboževalcem omogočila intimen pogled v svoje življenje

Magazin 23. Maj 202215:30 0 komentarjev
Jennifer Lopez
Profimedia

Jennifer Lopez se smeji, joka in pleše v napovedniku njenega avtobiografskega filma z naslovom Halftime.

V novem napovedniku za prihajajoči film je v središču pozornosti življenje 52-letnice, gledalci dobijo notranji pogled na pevkino desetletja dolgo kariero ter njeno prizemljenost, delovno etiko in ljubezen do družine, ki so ikoni omogočili dolgoživost. Film bo premierno predvajan 8. junija (odprl bo filmski festival Tribeca 2022), 14. junija pa bo na voljo za ogled na Netflixu. “Halftime bo Jennifer Lopez prikazal kot mamo, umetnico, film pa bo tudi predstavil, kako je svoj glas uporabila za večji namen.”

V napovedniku so omenjena tudi obsojanja javnosti in medijev na začetku kariere – imenovali so jo vse od dive do serijske neveste. “Res sem verjela, kar so rekli,” je o medijski blaznosti dejala Jennifer. Razkrije, da je imela velike težave s samozavestjo. “Bilo je težko. Imela sem zelo slabo samopodobo. Morala sem ugotoviti, kdo sem, in verjeti v to.”

Njen zdajšnji (in bivši) zaročenec Ben Affleck, ki je prav tako opravil intervju za film, pove, da je pri Jennifer preveril, kako se počuti, ko se spopada z medijsko pozornostjo in kritiko. “Nekoč sem ji rekel: Te to ne moti? In rekla je: To sem pričakovala.”

Vidimo lahko tudi zvezdnico, medtem ko se po telefonu upre članu svoje ekipe, pogovor naj bi se odvijal pred njenim nastopom Super Bowl leta 2020. “Poskušam ti dati nekaj vsebinskega. Želim nekaj resničnega!”

Čeprav se film ukvarja z nekaterimi težjimi trenutki v njeni karieri, izpostavlja pa tudi njene največje dosežke, od hvale kritikov njenega filma Hustlers do nežnih trenutkov z njenima 14-letnima dvojčkoma Maxom in Emme. V napovedniku svojo kariero pojasni z naslednjimi besedami: “Tega ne počnem zaradi nagrade, to počnem, da se povežem z ljudmi in poskrbim, da nekaj začutijo, ker tudi jaz želim čutiti.”

Njeni oboževalci film nestrpno čakajo in že po napovedniku od njega veliko pričakujejo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!