Jennifer Lopez deževne dni najraje izkoristi za kozmetično nego

Magazin 14. Dec 202214:45
Jennifer Lopez
Profimedia

Pevka in igralka Jennifer Lopez ne skriva, da sebi posveča veliko časa in da je vedno rada urejena od glave do peta ter je pri tem zelo dosledna.

Vrhunska zvezdnica Jennifer Lopez je prav gotovo ena izmed tistih slavnih dam, ki sebi in svojemu videzu posvečajo veliko časa in energije.

Ni skrivnost, da skoraj vsak dan zahaja v telovadnico in da treningov ne izpušča niti na počitnicah, kjer rada ohranja rutino in se skrbno posveča vadbi in svojemu telesu.

A seveda je Jennifer tudi ena tistih, ki zelo rada zahaja v kozmetične salone, še posebej rada pa jih obišče na deževne dneve, da se nekoliko pocrklja in si dan naredi bolj prijazen.

Jennifer Lopez
Profimedia

Tako je bilo tudi nedavno, ko je deževen dan v Los Angelesu izkoristila za obisk enega od prestižnih kozmetičnih salonov, in zdi se, da ji je nega še kako prijala.

A tudi na deževen dan Jennifer ne popušča, kar zadeva njen neoporečen stil, saj je v salon prišla urejena od glave do peta. Oblekla je čudovite elegantne hlače, malce posebno bluzo in črn plašč, ki je deloval predimenzioniran, a ji je izjemno lepo pristajal.

Jennifer Lopez
Profimedia

Poskrbela pa je tudi za lepo pričesko – lase je spela v urejeno figo in tako še dodatno odkrila negovani obraz.

Jennifer Lopez
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.