Jennifer Lopez in Ben Affleck pripravila zabavo, ljubezni nista skrivala

Magazin 24. Dec 202211:30
Jennifer Lopez, Ben Affleck
Profimedia

Znani par je pred gosti v duetu zapel pesem Johna Legenda By Christmas Eve ob spremstvu pianista.

Hollywoodska zvezdnika in zakonca Jennifer Lopez ter Ben Affleck sta sklenila, da bosta prve skupne božično-novoletne praznike obeležila z glamurozno zabavo, na kateri ni manjkalo znanih imen. Veliko zabavo sta pripravila v njunem hollywoodskem domu. Po poročanju tujih medijev so se zabave med drugim udeležili Kim Kardashian, Billie Eilish, Vanessa Hudgens, legendarna igralka Jane Fonda in številni drugi zvezdniki. Na družbenih omrežjih je mogoče najti veliko posnetkov, na katerih sta glavni zvezdi prav Jennifer in Ben.

Pred zbranimi gosti sta družno zapela priljubljeno božično pesem By Christmas Eve in navdušila zbrane. Jennifer pa se ni ustavila le pri tem hitu – goste je zabavala tudi z drugimi prazničnimi pesmimi, kot sta na primer Jingle Bells in It’s The Most Wonderful Time of the Year. V enem trenutku sta zbrane navdušila tudi s tem, da sta si izmenjala strasten poljub.

Jennifer je ob tej priložnosti nosila čudovito večerno obleko v zeleno-zlati barvni kombinaciji, ki jo je dopolnila z diamantno ogrlico. Ben Affleck je ostal zvest svojemu modnemu slogu in si je oblekel preprost črni suknjič in majico.

Eden od virov, ki so blizu paru, je dejal: “Ben in Jennifer sta se zelo zabavala ob pripravah na praznike. Božič je Jenniferin najljubši praznik, zato se vedno potrudi in da vse od sebe. To je za njiju zelo razburljivo obdobje, saj je to prvi božič, ki ga preživljata kot zakonca. S pomočjo otrok sta okrasila veliko božično drevo. Njun dom je videti naravnost čudovit z vsemi okraski in okrasnimi lučkami.” Pravi še, da si Jennifer želi, da bi bili prazniki še bolj posebni kot sicer ter da upa, da bo skupaj z Benom ustvarila nove družinske tradicije.

Praznike nameravata preživeti skupaj, v družbi otrok in ostalih Jenniferinih družinskih članov. Njena mama in sestra veljata za odlični kuharici, tako da se veselijo, da so lahko skupaj ob praznično obloženi mizi.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.