Jennifer Lopez in Ben Affleck v iskanju skupnega doma: kupujeta hišo

Magazin 14. Apr 202209:00 0 komentarjev
Jennifer Lopez, Ben Affleck
Profimedia

Pred kratkim sta se zaročila, zdaj pa očitno iščeta novo domovanje, kjer bi lahko v miru uživala v svoji zasebnosti.

Znan hollywoodski par Jennifer Lopez in Ben Affleck sta očitno sklenila, da bosta kupila skupno hišo. Pred kratkim so ju paparaci ujeli med ogledovanjem ene od najbolj znamenitih nepremičnin v južnem delu Kalifornije oziroma hiše, ki jo je zgradil televizijski mogotec Aaron Spelling (sicer oče igralke Tori Spelling).

Ben Affleck, Jennifer Lopez
Profimedia

Gre za veliko posest, ki je vredna vrtoglavih 165 milijonov dolarjev in so jo nekoč poznali pod imenom Spelling Manor. Nahaja se v predmestju Los Angelesa, imenovanem Holmby Hills. Če se bo znameniti parček odločil za nakup te nepremičnine, bo med njunimi sosedi zvezdnica resničnostnih šovov Kylie Jenner.

Posest je bila do leta 2011 v lasti družine Spelling, nato pa so jo prodali hčerki najbogatejše Hrvatice Slavice Ecclestone in Bernieja Ecclestona, Petri Ecclestone. Petra je takrat za nakup odštela 85 milijonov dolarjev, nadaljnjih 20 milijonov pa je vložila v prenovo. Leta 2019 je sklenila, da posest proda – zanjo je iztržila okrog 120 milijonov dolarjev, šla pa je v roke kupca iz Savdske Arabije, ki je hotel ostati anonimen.

Spelling Manor
Profimedia

Očitno je zdaj posest spet na prodaj in obstaja možnost, da se bosta Jennifer in Ben odločila za nakup. Hiša je res razkošna, velika in prostorna: v njej sta med drugim kegljišče in kino, zunaj pa velik bazen in džakuzi. Pred hišo je kar 100 parkirnih mest, v njej pa 14 spalnic.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!