Jennifer Lopez izbrala zanimive kavbojke, ki so razdelile javnost

Magazin 06. Maj. 202215:15
Delite:
Jennifer Lopez
Foto: Profimedia

Ameriška igralka in pevka Jennifer Lopez je nedavno pokazala drugačno obliko kavbojk, ki pa verjetno ne bodo pri vseh enako priljubljene.

Jennifer Lopez je velika oboževalka kavbojk in v svoji omari jih ima zares veliko, obleče pa jih rada ob različnih priložnostih, tako takrat, ko jo čakajo bolj uradne stvari, kakor takrat, ko se odpravi na bejzbol tekmo svoje hčerke.

Nedavno se je tako na njeni tekmi pojavila v zanimivih kavbojkah, ki so se v pasu asimetrično zapenjale, in kaj hitro je bila javnost razdeljena na tiste, ki so to močno odobravali, in tiste, ki se jim tak kroj kavbojk nikakor ni zdel privlačen.

Vsekakor gre za poseben kroj, ki vsaki postavi ne naredi usluge. Zaradi drugačnega zapenjanja se v pasu naredi večji obseg, kar si prav gotovo želijo le redke, od strani pa je tudi trebušček videti večji, kot je v resnici.

Jennifer Lopez
Foto : Profimedia

Kakorkoli že, Jennifer se na takšne komentarje ni kaj veliko ozirala, nosila jih je lahkotno in zdelo se je, da se v njih tudi odlično počuti.

Poleg kavbojk je nosila preprosto belo majico, zraven pa obula udobne športne copate in svoj pogled skrivala za sončnimi očali. Modni kritiki so se strinjali, da je njena podoba odličen primer, kako lahko iz povsem enostavnih kosov naredimo zelo učinkovito modno kombinacijo, res pa je, in to je treba priznati, da tak model kavbojk resnično ni prav vsakomur pisan na kožo.

Jennifer Lopez
Foto : Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar