Jennifer Lopez naj bi odpustila plesalce na podlagi horoskopa

Magazin 25. Nov 202210:15
Jennifer Lopez
Profimedia

Jennifer Lopez naj bi z avdicije izločile vse plesalce, ki so bili rojeni v določenem astrološkem znamenju. Poglejmo si, katero znamenje se ji je tako zelo zamerilo. 

Nekateri ljudje jemljejo astrologijo zelo resno, med njimi naj bi bila tudi slavna pevka Jennifer Lopez. Glede na informacije, ki jih je v podkastu (“Just Sayin’ with Justin Martindale”) izdala igralka Heather Morris, je Jennifer Lopez nekoč izločila plesalce z avdicije za svoje turneje, ker so bili rojeni v znamenju … device!

Po njenih besedah ​​je Jennifer Lopez po dolgem dnevu avdicij nagovorila sobo plesalcev z besedami: “Najlepša hvala vsem, tako trdo ste delali. Ali lahko tisti, ki ste po horoskopu devica, dvignete roko?”

Ko so bile roke dvignjene, je JLo nekaj zašepetala svoji asistentki, plesalkam in plesalcem z dvignjeno roko pa je bilo rečeno: “Najlepša hvala, ker ste prišli,” kar je naznanilo, da so morali oditi domov po celodnevni avdiciji.

Jennifer je po horoskopu lev. Lev in devica pa sta v astrologiji pravzaprav popoln in zelo produktiven par. Res pa je, da je njen bivši mož Marc Anthony devica, tako da bi njene težave z devicami lahko imele kaj opraviti s tem.

Vir: hola.com

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.