Jennifer Lopez popolnoma navdušila z novo različico frufruja

Magazin 09. Feb 202210:30 0 komentarjev
Jennifer Lopez
PROFIMEDIA

Če vam je všeč ideja o frufruju, a dvomite o tem, ali bi vam pristajal, ali pa se bojite vzdrževanja in oblikovanja, je frufru Jennifer Lopez odlična izbira.

Dobro je dokumentirano, da je Jennifer Lopez velika oboževalka frufruja iz 70. let oz. “curtain bangs”. Medtem ko je skozi leta eksperimentirala z različnimi pristopi k slogu, se zdi, da se pevka in igralka vedno znova vrača k podobnemu videzu: frufruju, ki uokvirja obraz, skupaj s svojo značilno medeno blond barvo las. Pred kratkim se je ponovno odločila za pričesko, ki ji najbolj pristaja, in njen značilni frufru se je zmagovito vrnil ter tako še dodatno utrdil njen značilni slog.

J.Lo je le ena izmed zvezdnic s tem slogom frufruja v zadnjem času. Zvezde, kot sta Jennifer Lopez in Dakota Johnson, so ga spremenile v svoj značilni videz, druge, kot sta Billie Eilish in Halle Berry, pa so šele preizkusile ta trendni slog. Zlahka je razumeti, zakaj se toliko zvezdnic odloča za “curtain bangs”; ne le da je videz popolnoma brezčasen, ampak je univerzalno laskav in lahko deluje na različnih dolžinah in teksturah las. To je tudi odličen način, da preizkusite frufru brez popolne predanosti tradicionalnemu frufruju.

Kratek video, objavljen na Instagramu, prikazuje zvezdnico, ki sedi na rdečem kavču in je obdana z blazinami, njeni dolgi prameni las padajo čez njena ramena, frufru pa uokvirja njen obraz. Pevka je na lastnem Instagramu delila tudi selfi videoposnetek, ki je gledalcem omogočil bližji ogled njene nove pričeske.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!