Jesenski stil Lorelle Flego, ki ponuja številne zanimive ideje

Magazin 24. Nov 202214:00
Lorella Flego
Zen

Voditeljica in modna strokovnjakinja Lorella Flego obožuje modo in vse, kar je z njo povezano, zato je tudi njen stil zelo dodelan, izčiščen in premišljen.

Voditeljica Lorella Flego že nekaj časa vodi oddajo Sobotno popoldne, kjer ji družbo na voditeljskem stolčku dela Ana Tavčar in skupaj odpirata teme o stilu, modi in prehrani in drugih zanimivih stvareh.

Lorella v oddaji vedno znova navdušuje z modnimi kombinacijami, ki so vedno nekaj posebnega in vedno izjemno domišljene.

Obožuje modo in vse, kar je z njo povezano, zato seveda tudi v zasebnem življenju tej temi posveti veliko pozornosti in raziskuje tuje modne trge in se navdušuje nad vsem, kar novega ponuja vsak letni čas.

Tudi njen profil na Instagramu je pravi navdih številnim, saj je na njem mogoče najti številne zanimive ideje, tako za večerne dogodke kakor tudi za prosti čas in pisarno.

Lorella prisega na zmes elegance, ulične mode in predvsem dobrih krojev, ki so takšni, da bodo v modi še leta. Blizu ji je klasika, predvsem pa kakovostni materiali, ki se lepo prilagajajo telesu.

Nedavno je tako pokazala, da je tudi mala črna obleka lahko vse, samo dolgočasna ne, s pričesko in ličenjem pa jo je naredila še posebej zanimivo.

To jesen je nosila zares raznovrstne modne kombinacije in se ozirala tako za usnjem kakor čipko in vedno znova dokazovala, da je v modi mogoče prav vse in da si je treba le drzniti in upati.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.