Johhny Depp se na prav poseben način maščuje nekdanji soprogi

Magazin 15. Jul 202210:00 > 11:55 0 komentarjev
Depp in Heard
Profimedia

Johhny Depp je še nedolgo nazaj bil sodno bitko z nekdanjo soprogo Amber Heard, prav te teme pa naj bi se dotaknil tudi na svojem najnovejšem albumu.

Ameriški igralec Johhny Depp je zaplaval v glasbene vode, na svojem novem albumu pa naj bi se dotaknil tudi zloglasne bitke na sodišču, ki jo je tedne bil z nekdanjo soprogo Amber Heard.

”Mislim, da sem rekel dovolj za eno po****** noč,” poje na albumu, ki je nastal v sodelovanju z legendarnim britanskim kitaristom Jeffom Beckom. Z njim je moči združil kar v dveh pesmih na albumu, imenovanem 18, po poročanju Sunday Times of London pa naj bi v nekaterih pesmih opisoval svoje občutja med sojenjem, ki je razburkan zakon nekdanjih zakoncev razkrilo širnemu svetu.

Johnny Depp, Jeff Beck
Profimedia

Spomnimo, Depp je po tedne trajajoči sodni bitki zmagal, nekdanjo soprogo pa je na sodišču tožil zaradi blatenja. Heardova je namreč v članku za Washington Post leta 2018 namigovala na fizično nasilje neimenovanega nekdanjega partnerja.

»Hollywood Vampires«

»Sediš tam kot pes s sedemletno srbečico,« poje Deep v pesmi, poimenovani Sad Motherf— in Parade, in nadaljuje: ”Če bi imel kovanec, ne bi pristal v tvoji dlani.” Večina preostalih pesmi na albumu je priredb, vključno s Caroline, No in Venus and Furs. Deppova ljubezen do glasbe ni skrivnost, pred časom pa je izjavil, da bo poleti s svojo rokersko skupino Hollywood Vampires odšel tudi na turnejo. Skupino poleg Deppa sestavljajo še Joe Perry, Alice Cooper in Tommy Henriksen.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!