Bojan Cvjetićanin in finski predstavnik Käärijä spletla posebno vez

Magazin 15. Maj 202310:17 3 komentarji
Käärijä in Bojan Cvjetićanin
Posnetek zaslona/Instagram (@paidatonriehuja)

Joker Out so na Evroviziji res zasedli 21. mesto, a to zagotovo ni pravi odraz priljubljenosti, ki so jo dosegli na družbenih omrežjih med oboževalci Evrovizije. Poleg novih poslušalcev z vseh koncev Evrope pa so fantje iz skupine pridobili tudi številne prijatelje med predstavniki drugih držav.

Že v intervjuju pred pesmijo Evrovizije je vokalist skupine Joker Out dejal, da upa, da se bodo med njimi in drugimi tekmovalci razvile prijateljske vezi ter v prihodnosti morda tudi glasbena sodelovanja. In videti je, da se je Bojanu Cvjetićaninu že uresničila želja o spletenih prijateljskih vezeh.

Družbena omrežja so bila v dneh pred finalnim večerom polna posnetkov, s katerih je mogoče razbrati, da so Joker Out pri predstavnikih drugih držav precej priljubljeni. Še posebej tesno vez sta razvila Bojan in finski predstavnik Käärijä, ki se je na Evroviziji uvrstil na drugo mesto.

Po razglasitvi rezultatov – že drugič je na Evroviziji zmagala Švedinja Loreen – je bilo razočaranje pri Fincu veliko, člani skupine Joker Out pa so ga potegnili v objem in mu dejali: “Ti si zagotovo naš zmagovalec.”

Dober odnos so Joker Out razvili tudi s Španko Blanco Palomo, ki je v telefonskem glasovanju prejela nepričakovano malo točk, in sicer 5. Med intervjujem s špansko televizijo po tekmovanju je v kader (kar dvakrat) skočil slovenski pevec in v španščini zaklical, da je bila pevka oropana, kar je tako pri njej kot novinarju izvabilo smeh.

O reakciji hrvaške skupine Let 3 ob uvrstitvi Joker Out v finale smo že pisali, nič manj navdušeni pa niso bili srbski predstavniki z Lukom Blackom na čelu. Veselje ob razglasitvi rezultatov polfinala je izbruhnilo tudi v taboru Moldavije.

Slovenija se je sicer v polfinalu uvrstila na peto mesto za Avstralijo, Avstrijo, Poljsko in Litvo, v finalu pa na 21. mesto. Z rezultatom niso bili zadovoljni, a so dejali, da so naredili največ, kar so lahko.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje