Julia Fox, igralka, v katero je zagledan Ye (jo želi spremeniti v bivšo Kim?)

Magazin 08. Jan 202212:15 0 komentarjev
Julia Fox
Profimedia

Kot kaže, je na obzorju nova zvezdniška romanca: razvpiti raper Kanye West (44) naj bi bil popolnoma očaran nad 12 let mlajšo vsestransko nadarjeno igralko Julio Fox.

V zadnjih dneh so ju večkrat opazili skupaj, tako na plaži v Miamiju kot v gledališču in na večerji v New Yorku, številni pa so pripomnili, da je, vsaj kar zadeva modni slog, vse bolj podobna Kanyejevi kmalu nekdanji ženi Kim Kardashian.

Kanye West, Julia Fox
Profimedia

Kot so poročali tabloidi, so zvezdnico filma Uncut Gems opazili z vrečo, polno oblačil Balenciaga, znamke, s katero je zadnje čase neločljivo povezan slog Kim Kardashian.

Prejšnji mesec se je Kim ob prejetju nagrade za modno ikono zahvalila odtujenemu možu, da ji je odprl obzorja, ko gre za posrečeno stiliranje oblačil, kot kaže, pa Kanye zdaj usmerja tudi Julio.

Julia Fox
Profimedia

Pred časom je raper, ki se zdaj imenuje Ye, povedal, da je stiliranje partnerice njegov način izražanja naklonjenosti. Ko sta se spoznala s Kim, je najprej prevetril njeno celotno garderobo.

“Ko sva začela hoditi, je pregledal mojo omaro in poklical stilista, vse, kar se jima ni zdelo dovolj kul, sta dala na kup. Ko sem vstopila in videla, da je kup do stropa poln čevljev, vseh mojih čudovitih čevljev, ki sem jih oboževala, sem začela jokati,” se je v nekem pogovoru spominjala Kardashian.

A pozneje je Kim spoznala, da ji je s svojim znanjem odprl oči za nove oblikovalce, tudi vzhajajoča imena, za katera prej sploh še ni slišala.

Kim Kardashian
Profimedia

Julia Fox je dokaj sveže ime na igralskem prizorišču: lepotica z italijansko materjo in ameriškim očetom, ki je tudi modna oblikovalka ter slikarka in fotografinja, si je kruh nekoč služila kot domina, pozirala je za Playboy, svoj prvi veliki preboj pa je, kot že omenjeno, dobila v filmu Adama Sandlerja Uncut Gems.

Z nekdanjim partnerjem, osebnim pilotom Petrom Artemievom, ima 11-mesečnega sina Valentina. Z Artemieviem se nista razšla ravno složno, prejšnji mesec ga je Fox v zgodbi na Instagramu označila za “propadlega alkoholičarskega in narkomanskega očeta”, ki jo je zapustil s petmesečnim dojenčkom in psom ter neplačanimi računi.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!