Julia Roberts danes ne bi sprejela vloge v filmu Čedno dekle

Magazin 03. Mar 202213:451 komentar
Julia Roberts, Richard Gere
Foto: Profimedia

Igralka Julia Roberts je prepričana, da današnja politična in kulturna klima ne bi bila naklonjena filmu Čedno dekle. ''Mislim, da danes filma, v katerem se zaljubim v bogatega klienta, ne bi mogla posneti …''

Ameriška igralka Julia Roberts (54), ki jo je vloga prostitutke Vivian Ward v filmu Čedno dekle izstrelila med igralske zvezdnice, je prepričana, da danes ta film niti slučajno ne bi dosegel enake pozornosti in priljubljenosti, kot jo je leta 1990, ko so ga posneli.

Julia Roberts, Richard Gere
Profimedia

Bogatega poslovneža Edwarda Lewisa je zaigral Richard Gere (72), za vlogo Vivian Ward pa je bilo na avdiciji kar osem igralk. No, danes si v tej vlogi ne predstavljamo druge igralke kot Julie Roberts, ki je priznala tudi, da je skoraj zavrnila vlogo v njenem drugem hit filmu Notting Hill.

Julia Roberts, Hugh Grant
Profimedia

”Nisem želela igrati Anne Scott. Ko sem prvič prebrala scenarij, se mi je zdel prav obupen. ”Le katera si želi biti znana filmska zvezdnica, ki se zaljubi v lastnika knjigarne?” se smeji Julia, ki se zaljubi v knjižničarja, ki ga je igral Hugh Grant (61). No, film je osvojil kar nekaj nagrad in je zelo visoko na lestvici najlepših romantičnih filmov. ”No, danes gledam na ta film kot na mali dragulj,” še dodaja igralka.

Komentari

Vaš komentar