Julia Roberts in George Clooney (spet) osvajata na velikem platnu

Magazin 10. Sep 202210:00
Julia Roberts, George Clooney
Profimedia

Priljubljena hollywoodska zvezdnika sta dolgoletna prijatelja pa tudi sodelavca, ki sta vnovič skupaj zaigrala v filmu.

Igralca in oskarjevca, 54-letna Julia Roberts in 61-letni George Clooney, spet osvajata občinstvo v filmu Ticket to Paradise oziroma Pot v raj, ki so ga pred kratkim premierno predvajali v Londonu. Gre za njuno prvo romantično komedijo, ki jo oboževalci po vsem svetu že težko pričakujejo. Pred 21 leti sta skupaj igrala v akcijskem filmu Oceanovih 11, sodelovala sta še v drugih filmih, a tokrat sta moči združila v komediji.

Nov film priljubljenih zvezdnikov govori o ločenem paru, ki poskuša skupaj  svoji hčerki preprečiti poroko. Tako se nekdanja zakonca združita samo zato, da bi hčerko Lily prepričala, naj se ne poroči z mladeničem, ki ga je spoznala me izletom na Baliju. Hočeta jo prepričati, naj ne ponovi njune napake pred 25 leti in se ne zaveže prehitro.

George Clooney, Amal Clooney, Julia Roberts
Profimedia

Za londonsko premiero je George izbral temno modro obleko, pod katero je nosil belo srajco, Julia pa se je pojavila v čudoviti črni večerni obleki, ki je delo modne hiše Alexander McQueen, čez katero je oblekla krajši črni suknjič. Na premiero je prišla tudi Georgeeva soproga, sicer znana odvetnica Amal Clooney, ki je ob tej priložnosti nosila ozko srebrno obleko.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.