Julia Roberts na gala prireditvi nosila nadvse izvirno pričesko

Magazin 01. Nov 202215:45
Julia Roberts
Profimedia

Hollywoodska igralka Julia Roberts s svojim stilom navdušuje že leta, na rdečih preprogah je vedno nekaj posebnega in tudi nedavno je bilo tako.

Večkrat nagrajena igralka Julia Roberts je velika modna navdušenka, predvsem pa se z modo zelo rada igra, rada pa se igra tudi s pričeskami, ki so vedno znova zanimive, sveže, drugačne in večinoma zelo všečne.

Tudi nedavno je bilo tako, ko se je pojavila na gala prireditvi Academy Museum Gala 2022, kjer je znova navdušila, o modni kombinaciji malo pozneje, morda se velja naprej posvetiti njeni pričeski.

Pri njej smo do zdaj videli že vse vrste dolžin, kodre, ravne lase, rahlo valovite pričeske, pričeske, spete v figo ali čop, a je vedno znova dovolj izvirna, da nas spet in spet prijetno preseneti.

Julia Roberts
Profimedia

Za nedavni gala dogodek si je privoščila speto pričesko s prečo na strani, malo daljši frufru pa je počesala prek čela. Pričeska je bila zelo ljubka, številne pa je vrnila v študentske dni, šolske klopi in še kam.

Julia Roberts
Profimedia

Pričeska se je še kako ujemala z modno kombinacijo, ki jo je nosila tokrat – oblečeno je imela precej strogo klasično srajco, ki jo je zakrila s črnim korzetom, ta pa se je nadaljeval v dolgo krilo.

Čez rame si je ogrnila črn suknjič in njena celotna modna kombinacija je bila zelo učinkovita, obenem pa tudi takšna, da je posamezne kose mogoče nositi ločeno in z njimi ustvariti povsem nove stile za povsem drugačne priložnosti.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.