Julia Roberts je poročena že 19 let, kakšna je skrivnost njunega zakona?

Magazin 07. Nov 202112:15
Julia Roberts
Foto: Profimedia

Priljubljena igralka, ki vedno znova očara gledalce s širokim nasmehom, že 19 let uspešno združuje poklicno in zasebno življenje.

54-letna Julija Roberts občasno svojim oboževalcem pokaže, kdo je moški, s katerim je vrsto let tako močno povezana – to je njen soprog, Daniel Moder. Julija sta praznovala 19. obletnico poroke, na katero je igralka spomnila tudi na družbenem omrežju s prisrčno objavo.

Julia Roberts
Instagram/osebni arhiv

Spoznala sta se, ko sta bila oba (še) poročena

Njuna ljubezenska zgodba se je začela leta 2001, spoznala pa sta se med snemanjem filma The Mexican. Takrat je bil njen filmski partner Brad Pitt, ona pa je bila še poročena z igralcem Benjaminom Brattom. Za Julio je bilo že nekaj propadlih zvez in zakon s pevcem Lylom Lowettom, s katerim sta bila poročena dve leti.

Daniel je bil na začetku njune zveze še v zakonu z vizažistko Vero Steimberg, a je bila simpatija, ki jo je čutil do Julie, očitno močna in seveda obojestranska. Julia se je že pred časom spomnila na njune začetke in izjavila, da se je takoj zaljubila vanj. ”Hotela sem biti z njim. Nisem mogla nehati razmišljati o Danielu, čeprav sem vedela, da to prinaša težave,” je bila iskrena.

Njegova družina jo je sprva obtoževala

Danielova družina sprva ni mogla sprejeti dejstva, da sta v zvezi, Julio so obtoževali, da je Danielu uničila zakon. Žal je v tistem času, le nekaj dni pred tem, ko je novica o njuni zvezi odjeknila v javnosti, zaradi srčne kapi umrla Danielova mama Patti.

Njegove sestre in oče so Julii pripisali soodgovornost za Pattijino prezgodnje slovo, a sčasoma so se strasti le pomirile in žalost polegla, tako da so Julio končno sprejeli.

Je bila njena slava trn v peti?

Potem ko se je Daniel ločil, sta se poročila v kapelici na njenem ranču v Novi Mehiki. A kmalu po poroki so se pojavile govorice, da imata v zakonu težave, saj naj bi Daniel težko prenašal dejstvo, da je njegova soproga zelo slavna in priljubljena.

Želela sta ustvariti družino in njuna želja se je uresničila leta 2004, ko sta dobila dvojčke, hčerko Hazel in sina Phinnaeusa. Leta 2007 ju je razveselil še en sin, Henry. V zadnjih letih se v medijih ni kaj veliko govorilo o Julijinem zakonu, a prva leta so bila tozadevno kar pestra, saj so se vsake toliko časa pojavile govorice o krizi. Pa vendar je šlo očitno za lažni preplah, saj še vedno veljata za trden hollywoodski par.

Komentari

Vaš komentar