Julia Roberts se ne boji priznati krivde svojim otrokom

Magazin 19. Okt 202209:00
Julia Roberts
Foto: Profimedia

V nedavnem intervjuju je Julia potrdila pomisleke, ki jih imajo starši pogosto glede napačnih korakov, ki so jih storili med odraščanjem otrok.

“Včasih me zgrabi strah, da sem vse pokvarila. In včasih svojim otrokom rečem: Jaz kot mama? Totalno sem pihnila mimo.” Julia Roberts je prav tako proslavila čas, ko so njeni otroci prišli v njeno življenje, in pripomnila: “Srečala sem Dannyja Moderja, ko sem bila na to pripravljena. In potem otroke pokličemo v svoje življenje.” Skupaj imata tri: 15-letnega Henryja ter 17-letna dvojčka Phinneasa in Hazel.

V drugem intervjuju v oddaji CBS Sunday Mornings pa je spregovorila o svojih občutkih glede svoje kariere in družine ter pripomnila, da je igranje uresničitev njenih sanj, toda te sanje niso njene edine uresničene sanje. Na vprašanje o svojih drugih sanjah je zvezdnica Notting Hilla pokazala na svojo družino. “Življenje, ki sva ga zgradila z najinimi otroki. In to je nekaj najboljšega. Bistvo je, da se ob koncu dneva k njim domov vrnem zmagoslavno.”

Razkrila je tudi, da je domov pošiljala pisma, ko je bila 62 dni v Avstraliji na snemanju filma Ticket to Paradise. Opozorila je, da je pisanje pisem nekaj, kar sta z možem vedno počela, in načrtuje, da bo to nekega dne pokazala tudi otrokom. “Imam prvo pismo, ki mi ga je napisal. In nekega dne ga bom pokazala Hazel in ji rekla: To je, to je tisto, kar iščeš.”

V pogovoru za The New York Times prejšnji mesec skupaj s Georgom Clooneyjem je dejala, da je hvaležna, da je med snemanjem filma preživela čas z njim, njegovo ženo Amal in njunima dvojčkoma. “Clooneyjevi so me rešili popolne osamljenosti in obupa. Bili smo v mehurčku, in to je najdlje, kar sem bila stran od svoje družine. Mislim, da od svojega 25. leta nisem preživela toliko časa sama.”

Zvezdnica pa je opozorila, da je njena družina, ko je prišla na obisk, morala odleteti v Sydney in dva tedna preživeti v karanteni, preden jih je lahko videla.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.