Justin in Hailey Bieber nikamor drug brez drugega

Magazin 10. Apr 202312:30
Justin Bieber
Profimedia

Slavni glasbenik Justin Bieber uživa, ko lahko čas preživlja s svojo ženo, Hailey Bieber, nedavno pa so ju paparaci ujeli sredi Los Angelesa, ko sta hitela na večerjo.

Ljubezenska zgodba med Hailey Baldwin in Justinom Bieberjem ima že dolgo brado, Hailey pa je Justina oboževala že dolgo in sanjarila o romanci z njim.

Prvič ga je srečala v zaodrju na enem od njegovih koncertov, ko je bila kot najstnica njegova velika oboževalka. Trajalo je malo več kot desetletje, da sta počasi postala prijatelja, pozneje sta začela hoditi na prve zmenke, nato pa jo je Justin zaprosil za roko, poroka pa se je zgodila daleč od medijskih luči in ameriški rumeni tisk se je več tednov spraševal, kakšen je pravi status njunega razmerja.

Justin Bieber
Profimedia

Zdaj s svojo ljubezensko pravljico že nekaj časa polnita strani vseh svetovnih časopisov in reviji, paparaci pa so jima ves čas za petami in radi ovekovečijo vsak njun korak.

Septembra bosta slavna zakonca slavila peto obletnico poroke, vsako leto pa si ljubko čestitata tudi na družbenih omrežjih, kjer si povesta, kako zelo sta srečna, da imata drug drugega.

Zdi se, da obožujeta čas, ki ga lahko preživita skupaj, in zato ne zamudita nobene priložnosti, ko se lahko skupaj odpravita na kosilo, večerjo ali samo sprehod po mestu.

Justin Bieber
Profimedia

Tako je bilo tudi nedavno, ko so ju paparaci ujeli v Los Angelesu in jima sledili vse do restavracije, kjer si je slavni par privoščil okusno večerjo in se posvečal drug drugemu.

Vsekakor se zdi, da jima tudi vsi medijski napisi niso prišli do živega in da je njuna ljubezen močnejša od vseh preprek in izzivov.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.