Kaj je pravi razlog, da je najbogatejši Zemljan izgubil nekaj kilogramov

Magazin 08. Dec 202214:45
Elon Musk
Mike Blake/REUTERS

Najbogatejši Zemljan Elon Musk se je dolgo časa boril z odvečnimi kilogrami, pred časom pa je razkril glavni razlog, ki ga je spodbudil k uspešnemu hujšanju.

Med poletjem je Elon Musk s prijatelji počitnikoval v Grčiji, kar ni ostalo skrito niti ostrim očem fotografov. Ti so prežali na vsak njegov gib in ga tudi ovekovečili. Ko so fotografije pricurljale v javnost, Musk z njimi ni bil najbolj zadovoljen. Ravno nasprotno.

Ni ga zmotil le vdor fotografov v njegovo zasebnost, temveč predvsem njegova postava. Fotografije iz Mikonosa je tako poimenoval kar koristna motivacija za hujšanje. Nelaskave fotografije, na katerih se bogataš zgoraj brez nastavlja soncu, so ga tako spodbudile k hujšanju.

Novi lastnik Twitterja se je pred dnevi ponovno odzval na fotografije iz Grčije, ki so zakrožile po spletu. Zapletel se je tudi v spor s Kanyejem Westom, čigar profil je na Twitterju zaradi deljenja sovražnih simbolov začasno ukinil.

Nelaskave fotografije pa niso bile objavljene, da bi se ljudje obregnili ob njegovo odvečno težo, temveč predvsem ob bled ten kože. Milijarder je s skupino prijateljev, v kateri sta bila tudi Endeavour Emanuel in njegova soproga Sarah Staudinger, plul po Egejskem morju na prestižni jahti Zeus.

”Odkrito povedano, ugotovil sem, da so te fotografije koristna motivacija za hujšanje,” je ob ponovni objavi fotografij razkril Musk.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.