Kaj mesečni horoskop za februar kaže vašemu znamenju: V znamenju razčiščevanja

Magazin 01. Feb 202405:05 0 komentarjev
mesečni horoskop
PROFIMEDIA

Mesec februar za marsikoga pomeni neke vrste prelomnico. V mesečnem horoskopu preverite, kaj astrologi napovedujejo za vaše znamenje.

Oven

V februar boste kljub zanimivi energiji sonca v vodnarju stopili izčrpani, saj ste v januarju ogromno delali ter se trudili, da bi izboljšali svoje finančno stanje. V sebi boste prerešetali vse svoje občutke ter skušali ugotoviti, kdo je kriv za vaše stanje. V drugi polovici februarja boste na vse, kar vas obdaja, pogledali z bolj jasnim zavedanjem. Zavedati se boste začeli, da nečesa, kar je mimo, žal ne morete spremeniti, lahko pa naredite pozitiven korak za prihodnost. V zadnjih dneh meseca se boste usmerili v nove dogodivščine, pojavljati se vam bodo začeli zanimivi ljudje, s katerimi se boste ujeli.

Bik

V začetku februarja boste zaradi vpliva Venere v znamenju kozoroga bolj zadržani ter prepričani, da se zaradi veliko obveznosti ne morete prepustiti. Najbolj vam bo godil občutek, da ste v določnem krogu ljudi dobro sprejeti. V drugi polovici februarja se boste ukvarjali s poslovnimi zadevami, ki ste si jih naložili v preteklem obdobju. Sklenili boste, da se morate vsega skupaj lotiti malce drugače, bolj osredotočeno. Na ljubezenskem področju boste v zadnjih dneh februarja, ko bo sonce v ribah, pripravljeni na nove korake, nova poznanstva, in če ste samski, na strastne avanture. Všeč vam bo globina, ki jo boste prebudili.

Dvojčka

V začetku februarja boste poleg dobre pripravljenosti na področju kariere potrebovali tudi kanček sreče. Finance vam bodo najbolje služile v sredini meseca, saj bodo na vidiku dobre priložnosti, ki pa bodo od vas zahtevale hitro odločanje. Na čustvenem področju se boste najboljše počutili v zadnjem delu februarja, ko vas bo objela nežna energija sonca v ribah. Vezani boste znali poskrbeti, da boste organizirali nekaj lepega, nekaj, česar ljubljena oseba še dolgo ne bo pozabila. Samski dvojčki in dvojčice, nikar se ne osamite, ko boste vabljeni na različne dogodke, polne zanimivih obrazov.

Rak

Čas je, da razne dvome in nejasnosti že v prvih dneh februarja razčistite. Prav tako postavite na pravo mesto odločitve, povezane s financami, ki niso najbolj realne. Brez majhnih previdnih korakov se boste tokrat težko znašli. Če delujete na samostojni poti, bo najbolj ugodno obdobje za nadgradnjo in prodajo v drugi polovici februarja. Poglobili se boste v naloge in potegnili črto nad raznimi neuspešnimi poskusi, ki so vam v preteklem mesecu kradli energijo. Prilagajanje mnenju drugih vam bo v zadnjem delu februarja, ko se bo sonce pomaknilo v znamenje rib, omogočilo bolj spontano delovanje.

Lev

Ob vstopu v februar boste z energijo sonca v znamenju februarja ponovno zaživeli in začeli delati premike na vseh področjih, ki spremembe potrebujejo. Na področju posla in finančnih zadev boste z veseljem vlagali vso svojo energijo v nekaj, kar močno odstopa od povprečja. Zdelo se vam bo, da se vedno znajdete na pravem mestu ob pravem času. Če imate nekaj odvečnih kilogramov, vam šaljive pripombe ne bodo najbolj všeč, lahko celo ranijo vaš ponos. Naj bo opazka tokrat brca, da v prihodnje storite več za telo, gibanje in zdravo prehrano.

Devica

V prvi polovici februarja se vam bo nakopičilo preveč obveznosti in novosti, da bi lahko delovali zbrano, kot je v vaši navadi. Naredite si drugačen načrt, takšen, v katerem boste manj komplicirali in več naredili. V sredini februarja boste, ker boste želeli vsem ustreči, vedno bolj utrujeni, zato začnite razmišljati tudi o dejavnostih v prostem času, ki vam lahko povrnejo energijo. Na področju čustev boste v zadnjem delu februarja, ko bo sonce v znamenju rib, čutili nenavadne odzive, ki vam lahko celotno v mislih začrtano zgodbo postavijo na glavo. V zadnjih dneh meseca pazite na denar, še posebej če določenih zadev morda niste poravnali pravi čas.

Tehtnica

V začetku februarja, ko boste ves čas zaznavali, da počutje ni ravno na vrhuncu, nikar ne predajajte lenobi. Energijo boste dobili na svežem zraku, zato se nikar, tudi če vas čaka veliko dela, ne zadržujte ves čas v zaprtih prostorih. Razna druženja z več posamezniki ter različnimi karakterji vam ne bodo pisana na kožo, saj se boste želeli o vsaki zadevi pogovoriti na štiri oči, brez motečih dejavnikov. Zdravje se bo v zadnjem delu februarja stabiliziralo, saj se boste odločili slediti strogim smernicam in pravilom.

Škorpijon

Če ste pred kratkim končali razmerje ali bili zapuščeni, se boste z energijo sonca v znamenju vodnarja veliko lažje sestavili. Priznali si boste, da so ljubezenska razočaranja del življenja in potrebna zato, da se osvobodimo tega, česar ne želimo. V drugi polovici februarja prihaja občutek, da morate poskrbeti zase in za poslovne zadeve, ki so v zaostanku. Nikar se ne izogibajte premišljenim korakom, ko se bo treba o večji zadevi pogovoriti in sprejeti kompromise. Izdatki, povezani s tem, da se polepšate in se boljše počutite, vas ne bodo preveč vznemirjali, prav uživali boste, ko si boste kupili nekaj samo zase.

Strelec

Preden se v začetku februarja odzovete na mamljivo ponudbo, se vprašajte, ali v tem trenutku resnično potrebujete še dodatno delo. Zaradi neprestanega tuhtanja se vam bodo pojavljali dvomi tudi na ostalih področjih. Ves čas boste stremeli k dokazovanju, kar lahko nekoga, ki vam zaupa, spravi v kočljiv položaj. Kljub temu da vam počasna energija rib običajno ni naklonjena, se boste v zadnjih dneh februarja veliko boljše počutili. Opazili boste, da ste bolj samozavestni ter da lažje in bolj spontano sprejemate odločitve. Vezani boste preživljali lepe trenutke, samski pa imate možnost, da razčistite z vsemi preteklimi tegobami.

Kozorog

V prvih dneh februarja se na področju kariere in izobraževanja pripravite na nekaj zoprnih omejitev, ki bodo povezane predvsem s financami ter organizacijo. Določenim stvarem boste morali čim prej obrniti hrbet, v nasprotnem primeru boste z njimi vedno bolj obremenjeni. Družinske zadeve, ki bodo v sredini meseca zaradi nekoga, ki nečesa ne bo razumel, razburkane, naj vas ne potegnejo v primež negativnosti. Vi bodite tisti, ki boste znali ponuditi takšen nasvet, da bodo vsi vključeni prikimali. V zadnjih dneh februarja boste spet polni energije in občutka, da zmorete vse.

Vodnar

Nekaj, kar opazujete že dlje časa, boste sedaj, ko vam bo energija sonca v vašem znamenju zelo naklonjena, pogumno zagrabili. Začeli boste razumeti določene korake, nad katerimi ste se v preteklosti čudili. Če vas bodo določene okoliščine vznemirjale, boste znali spretno uporabiti svojo iznajdljivost ter prebuditi občutek, da bo vse še dobro. Najbolj podjetnim vodnarjem in vodnarkam, ki delujete samostojno, se tudi v zadnjih dneh meseca, ko boste sicer bolj umirjeni, ponuja velika priložnost za dober posel ali izboljšanje finančnega stanja, kar vas bo zelo razveselilo.

Ribi

V začetku februarja, ko bo Venera v znamenju kozoroga, podarite več pozornosti zadevam, povezanim s čustvi. Če vas določen odnos obremenjuje dlje časa, boste sedaj sposobni o tem tudi spregovoriti. Pomembno bo, da niste prestrašeni, ko se je treba postaviti zase. V zadnjem delu februarja, ko se boste povezali z energijo sonca v vašem znamenju, boste potrebovali več miru in veliko energije, da opravite vse, kar vam bodo naložili. Pazite, če se boste znašli pred pomembno odločitvijo, saj bo treba najprej proučiti vse pogoje.

Pripravil: Horoskop.si

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!