Kaj o juliju pravi numerologinja? Kaj nam prinaša in kaj spreminja?

Magazin 01. Jul 202207:00 0 komentarjev
Ženska, morje, poletje
Profimedia

Napoved za julij skozi numerološki pogled.

Znana slovenska numerologinja Lili Sorum pravi, da bo julij najmanj čustveno intenziven mesec tega leta, a to nikakor ne pomeni, da bo dolgočasen. Poglejmo si, kaj je zapisala.

Razmišljajmo s svojo glavo

Prišel je čas introspekcije, pogleda vase in dela nas sebi. Čas, ko se razkrivajo različne skrivnosti. Zdaj ni pomembno, kaj bodo rekli sosedje, temveč kaj pravite vi. Julij lahko razkrije kakšno novo resnico, ki je bila prej očem skrita. Odprite se nenavadnim spoznanjem, življenje vas bo lahko naravnost začudilo.
Vedno nas bodo obdajale osebe, ki se z nami ne strinjajo. Nasprotujoča mnenja nam lahko ponudijo drugačen pogled na isto situacijo, osebo ali odnos. Uporabimo ta čas, da raziskujemo dejstva in oblikujemo lastno mnenje.

Število 7 napoveduje čas za osebno rast

Vpliv števila 7 nas spodbuja, da bi našli lastno resnico, po kateri delujemo. Zdaj je idealni čas, da jo spremenimo, če nas ne podpira ali preprosto za nas ne velja več. V življenju imamo vedno možnost, da si premislimo. V tem času bomo lažje dostopali do miselnih vzorcev, ki močno delujejo na naši nezavedni ravni. Jih bo lahko spremeniti? Verjetno ne, ni pa nemogoče. Nekatere miselne vzorce smo oblikovali in krepili vse življenje. Nesmiselno je predvidevati, da se bodo kar razblinili.

Julij, manj dinamičen mesec

Vsak izmed nas je dragocen del sveta. Vsak izmed nas je kapljica, ki tvori ocean. Že navidezno neznatno dejanje, kot je postavitev posode z vodo za zunaj živeče živali v poletni vročini, je dejanje, ki je doprinos. Čakati ali meniti, da bi to moral nekdo drug, pa je prelaganje lastne moči na druge.

Julij bo čas raziskovanja. Del meseca se energije umirjajo in tako omogočajo potrebno razsodnost in čas zase. Vzemite si ga. Preberite kakšno dobro knjigo, prisluhnite predavanju, udeležite se delavnice, bodite aktivni.

Avgust bo znova bolj dinamičen mesec, ki bo od nas pričakoval premike in odločnost. Julij je zato bolj usmerjen v um in izboljšanje kakovosti človeka kot osebe. Storite vse v svoji moči, da vaše sanje zaživijo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.