Kaj počne Primož Roglič po poroki in sanjskih medenih tednih?

Magazin 19. Nov 202113:08 0 komentarjev
Primož Roglič
Profimedia

Sedaj zakonca Roglič sta se v sivem in deževnem oktobru odpravila v tople kraje. Pa ne kar tako - po pravljični poroki sta kmalu skočila na medene tedne.

Roglič se je zadnje dni najprej mudil v Valencii, kjer je pred zadnjo dirko svetovnega prvenstva MotoGP obiskal motocikliste in se z njimi zapeljal en krog po dirkalni stezi ter sedel na motor japonskega dirkača Takaakija Nakagamija, pridružil pa se jima je tudi dirkač Aleix Espargaró, s katerim sta bila do sedaj v stikih le preko družbenih omrežij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic)

Sedaj Roglič spet pridno trenira in kot lahko opazimo na fotografiji, mu gre vreme precej na roko. Kje točno se mudi, v objavi ni razkril, nekateri pa v komentarjih ugibajo, da bi lahko kolesaril na Azurni obali blizu Nice v naselju Villefranche-sur-Mer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic)

Sicer pa je bil oktober za Primoža čudovit mesec, saj sta se zgodila kar dva srečna dogodka. Pred sanjskimi počitnicami si je dolgoletni parček obljubil večno zvestobo v Vili Vipolže v Goriških Brdih. V zvezi se jima je rodil sin Lev, ki je bil na poroki zelo prikupen! Popestril je tudi Lorino najljubšo fotografijo s poroke, na kateri si prekriva obraz, medtem ko se njegova starša poljubljata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lora Roglič Klinc (@loraroglicklinc)

Tako sta mladoporočenca zakorakala novim izzivom naproti in čisto nič čakala z ustvarjanjem lepih spominov. Že kmalu po manjšem slavju, na katerem je bilo prisotnih le 50 svatov, sta se odpravila na sončne in tople medene tedne. Videti je, da sta se na rajskih plažah končno spočila in si vzela nekaj časa zase. Nihče od zakoncev Roglič ni razkril lokacije njunega oddiha, so pa pri mladoporočencih priljubljeni rajski Sejšeli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lora Roglič Klinc (@loraroglicklinc)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!