“Kaj se je pravkar zgodilo?” Osupla Nicole Kidman na oskarjih kot spletni meme

Magazin 28. Mar 202209:41 > 15:00
Delite:
Nicole Kidman
Foto: Profimedia

Na spletu in družbenih omrežjih že vso noč in jutro odmeva TISTI incident z oskarjev: zaušnica, ki jo je Chrisu Rocku prisolil Will Smith.

Po neljubem dogodku, ki je razpoloženje v dvorani le nekaj minut, preden je Smith dobil svojega prvega oskarja za glavno vlogo v Kralju Richardu, zasukal strmo navzdol, je svoj trenutek dobila tudi Nicole Kidman.

Ugledna avstralsko-ameriška filmska diva, tudi sama oskarjevka za vlogo Virgine Woolf v Urah do večnosti (2002), je zaradi svoje dramatične reakcije na ravs na odru postala predmet spletnih domislic, “memov”.

Fotografija 54-letne igralke s popolnoma šokiranim izrazom na obrazu je hitro zakrožila po Twitterju, kjer so številni gledalci komentirali, da se lahko popolnoma poistovetijo z njenim doživljanjem trenutka.

“Nicole Kidman bi morala dobiti oskarja za najboljšo reakcijo na klofuto, ki jo je Will Smith prisolil Chrisu Rocku,” je zapisal nekdo o incidentu, ki se je zgodil zato, ker je Smith branil čast svoje žene Jade Pinkett-Smith, na račun katere si je Rock privoščil neprimerno opazko.

Nasilni dogodek je pod ključnikom #whatjusthappened – prevedli bi ga lahko v “kaj se je pravkar zgodilo” – hitro postal eden najbolj vročih na omenjenem družbenem omrežju.

Kidman je družbo v prvi vrsti, od koder se jima je ponujal odličen razgled na dogajanje na odru, na prireditvi delal soprog, kantripevec Keith Urban, ki je posebej za to priložnost v LA priletel naravnost s koncerta v Las Vegasu.

Keith Urban, Nicole Kidman
Foto : Profimedia

Igralka je bila sicer nominirana za najboljšo žensko glavno vlogo v biografskem filmu Being the Ricardos, v katerem je upodobila slavno komedijantko Lucille Ball.

Je pa morala tokrat premoč priznati kolegici Jessici Chastain, ki je odšla domov z zlatim kipcem za film Oči Tammy Faye. Da med njima vlada medsebojno spoštovanje, sta rdečelasi dami dokazali s prisrčnim objemom.

Jessica Chastain, Nicole Kidman
Foto : Profimedia

V toaleti klasičnega kroja iz sivo modre svile Armani Privé je bila Nicole, kot smo pri njej že vajeni, ena najelegantnejših pojav na rdeči preprogi.

Kot je povedala v eni od izjav pred dogodkom, so pri sloviti italijanski modni hiši ta odtenek modre zasnovali posebej zanjo.

Nicole Kidman, Keith Urban
Foto : Profimedia

Vas zanima še več? Posledite našo Facebook stran N1 Magazin.

Komentari

Vaš komentar