Kaj so zvezdniki storili s svojim prvim večjim zaslužkom?

Magazin 04. Nov 202214:45
Brad Pitt
Foto: Profimedia

Zvezdniki si lahko privoščijo skorajda vse, kar si zaželijo, a vedno ni bilo tako. Nas pa je zanimalo, kaj so si privoščili za svoj prvi večji honorar.

Brad Pitt

Težko si zamislimo, da je bil nekoč Brad Pitt (58) mlad igralec, ki se je prebijal skozi dan in je imel bolj prazne kot polne žepe. A s prvim večjim honorarjem si je hollywoodski igralec opremil stanovanje. “Kupil sem nov kavč in luč za v dnevno sobo.  Moj drugi honorar pa je šel za dobro stereo opremo, ker rad poslušam glasbo,” pravi Brad.

Nicole Kidman

Nicole Kidman
Profimedia

Avstralska igralka Nicole Kidman (55) je ena tistih, ki je bila s prvim honorarjem velikodušna do svojih staršev. Mami in očetu je kupila pralni stroj, sebi pa čevlje, ki jih je tako zelo želela imeti. ”Bila sem tako ponosna, da sem lahko jaz mami kupila pralni stroj, da sem kar pokala od veselja,” je v nekem intervjuju dejala Nicole.

Johnny Depp

Johnny Depp
Profimedia

No, danes ima ponovno težave z denarjem, a nekoliko drugačne kot nekoč, ko je bil res reven in je prejel svoj prvi velik honorar. Takrat je Johnny (59) uresničil dolgoletno željo svoje matere in ji v Kentuckyju v mestu Lexington kupil farmo konjev.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez
Profimedia

Jennifer (53) si je s prvim večjim denarjem kupila avto, ki ga je krvavo potrebovala za prevažanje po Los Angelesu, kamor se je preselila iz New Yorka. ”Takrat sem vozila hondo, ki mi jo je posodil menedžer, s prvim honorarjem pa sem si kupila mercedesa. To je bil velik in pomemben trenutek v mojem življenju,” pravi Jennifer danes.

Serena Williams

Serena Williams
Profimedia

Danes ena najboljših teniških igralk na svetu se je odločila svoj prvi milijon, ki ga je zaslužila, položiti na banko. Serena (41) je bila takrat  še zelo mlada in neizkušena, kar zadeva finance. Denar je bojda hotela položiti kar prek bankomata, in ko so uslužbenci to ugotovili, so jo povabili v poslovalnico. “Ničesar nisem kupila, denar sem enostavno shranila.”

Ashley Graham

Ashley Graham
Profimedia

“Moj prvi večji nakup je bila Chanelova torbica, največ denarja pa sem potrošila za fitnes trenerja,” se danes svojih začetkov spominja Ashley (34), ki je danes ena najbolj priznanih manekenk za močnejše postave. ”Nikoli nisem bila najbolj spretna v telovadnici, zato sem morala imeti trenerja,” pravi.

Cindy Crawford

Cindy Crafwoord
Profimedia

Podobno kot Brad Pitt se je tudi manekenka Cindy Crafword (56) odločila svojo prvo večjo plačo vložiti v opremo stanovanja. ”Še vedno se spominjam, da sem kupila tapete. Si lahko mislite, kako smešen nakup je bil to,” pravi Cindy o svojih prvih začetkih v svetu šovbiznisa.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.