Kaj vašemu znamenju prinaša rožnata polna luna?

Magazin 05. Apr 202311:15
luna, rože, cvetje
Profimedia

Nad nami že sije polna luna. V četrtek, 6. aprila, ob 6.34 zjutraj pa se bo popolnoma napolnila v znamenju romantične tehtnice. Poglejmo si, kaj prinaša vsakemu posameznemu astrološkemu znamenju.

Ko se na nebu z vsakim dnem bolj polni luna, lahko začutite v sebi napetosti in bolj intenzivna čustva. Luna ne bo rožnate barve, ta poimenovanja izvirajo iz poimenovanj ameriških staroselcev. Rožnata se imenuje po barvi cvetov rožnate plamenke (divjega floksa), ki zacveti prav v tem času.

Tehtnica pa je kardinalno zračno znamenje, znano po povezanosti s pravičnostjo in harmonijo, ki vas spodbuja, da popravite svoje krivice, poravnate račune in razkrijete resnico. Vendar ne pozabimo, da temu horoskopskemu znamenju vlada Venera – planet ljubezni, lepote, romantike in prijateljstva –, ki vas opominja, da uživate v odnosih, ki igrajo pomembno vlogo v vašem življenju.

Kaj pa tokratna polna luna prinaša vašemu astroznamenju?

Oven

Zanašajte se nase in ne bojte se, da bi vas nekdo premagal s tem, da bi vas poskušal nadvladati. Energije se vrtijo okoli pomembnih dogovorov in vaše sposobnosti sklepanja kompromisov. Opustite stare dvome in strahove ter se odločno postavite zase. Ne zapletajte pa se v konflikte z ljudmi, s katerimi si delite različne vrednote. To še ne pomeni, da ne morete gojiti razumevanja in nekoga srečati na pol poti.

Bik

Dobimo, kar dajemo, in to zdaj lahko vidite iz prve roke. Ta polna luna, ki ji vlada Venera, prinaša zavest o dinamiki vašega vsakodnevnega življenjskega sloga. Če obstaja pomanjkanje harmonije in skladnosti med vašo podzavestjo in zavestjo, bo postalo jasno ob aprilski polni luni. Poklicani ste, da daste zdaj prednost svojemu duševnemu in fizičnemu dobremu počutju, zato razmislite o tem, kako se lahko resnično počutite bolj varne.

Dvojčka

Vaša težava je, da ste preveč mentalno stimulirani, zato bi bilo dobro, da si nekako odpočijete. Morda si vzamete nekaj pavze od sodelovanja na družbenih omrežjih. Ta polna luna, ki išče pravico, poudarja vaše srčne želje in odnos, ki ga delite s svojim notranjim otrokom. Naredite nekaj dobrega zanj. Morda naslikate kakšno lepo sliko in si podarite občutke varnosti, ki ste jih kot otrok morda pogrešali.

Rak

Obstaja del vas, ki resnično hrepeni po občutku harmonije v osebnem življenju, drugi del vas pa si prizadeva naprej, poklicno in pod okriljem vašega občutka avtoritete. Nihče ni rekel, da ne morete opravljati več nalog hkrati, vendar tudi vsega tega ne morete ves čas početi sami. Luna vas spodbuja, da se zanesete tudi na druge in se povežete s tistimi, ki jih cenite in oni vas.

Lev

Prevzemanje vodstva je za vas naravno stanje. Vendar pa ta polna luna, ki ji vlada Venera, izziva vaš ponos, saj vas opominja, da imate prostor za druge ideje in perspektive. Vedno obstajata prostor za rast in širitev in negovanje ravnotežja na področju komunikacije. Luna vam lahko prinese stik z resnico, ki ste jo iskali.

Devica

Vsakdo ima edinstven vrednostni sistem, vključno z vami. Toda aprilska polna luna prinaša zavest o vašem občutku varnosti. Ker vam vlada Venera v hiši modrosti, filozofije in neznanega ozemlja, vam lahko potovanje, izlet ali na novo odkrit sistem prepričanj pomaga doseči ravnovesje, po katerem hrepenite. To bi lahko tudi okrepilo vaše odnose.

Tehtnica

Morda se spomnite mlaja v svojem znamenju, ki se je zgodil septembra 2022, saj so zdaj podobne teme postavljene v ospredje. Vaša nebesna vladarica Venera prinaša harmonijo in stabilnost v vaše življenje. To je priložnost za vas, da razmislite o vrednosti vaših intimnih zvez in tem, kakšne so vaše želje. Zaželite si željo pod to polno luno.

Škorpijon

Stvari niso vedno takšne, kot se zdijo, in vi se dobro zavedate te resnice. To bo pomembno upoštevati tudi v tem času, saj bo ta polna luna razjasnila nekaj, kar je bilo skrito vaši zavesti. Še posebej bodo zdaj osvetljeni vaši odnosi. Zavedate se pomembnosti stabilnosti svojih odnosov (osebno ali poslovno) in sedaj lahko prepoznavate, kje bi lahko primanjkovalo ravnovesja ali vzajemnosti.

Strelec

Prijatelji pridejo in odidejo, a včasih se spremenijo v družino. Ta luna vas spodbuja, da se posvetite prijateljem. Kdaj ste nazadnje povabili k sebi prijatelja? Spodbuja vas, da delite svoje darove s preostalim svetom. Še pomembneje pa je, da vas spominja na vašo dušno družino in prijateljske skupine. Za nekaj časa se odmaknite od samostojnih podvigov in se naslonite na druge.

Kozorog

Naravno delujete, ko gre za odločanje in prevzemanje vodstva, vendar za vse obstajata čas in prostor. Za vas je pomembno, da upoštevate ravnotežje med delom in življenjem ter po potrebi komunicirate s sodelavci, da vas občasno nadomestijo. Stvari doma bi lahko bile bolj aktivne kot običajno, zaradi česar morda ne boste imeli druge izbire, kot da prepustite neko delo nekomu drugemu, in to je v redu.

Vodnar

Ker ste fiksno znamenje, ste bolj nagnjeni k trmastemu razmišljanju, toda ta polna luna vam kaže, zakaj bi to lahko bilo v vašo škodo. Obstaja velika verjetnost, da delujete impulzivno in prehitevate podrobnosti situacije. Vendar pa vas luna zdaj spodbuja, da razmislite o drugačnem zornem kotu ali popolnoma drugačni možnosti za naprej, saj bo osvetlila vašo deveto hišo modrosti in neznanega ozemlja. Ne skačite pa naprej brez ustreznega posredovanja in primernih priprav. To še posebej velja za tiste, ki ste sredi selitve, naložbe ali menjave službe.

Ribi

Pogosteje dajete kot jemljete in prav s tem se soočate pod aprilsko rožnato luno. Ne glede na področje je pomembno, da razmislite o vrednosti tega, kar dajete in kam usmerjate energijo. Prav tako se vprašajte, ali so vaše intimne zveze zgrajene na pristnih in stabilnih temeljih. Ali se lahko glede stabilnosti, ki si jo želite, zanesete na pomembno bližnjo osebo in/ali poklicnega delodajalca? Zdaj je čas za pomembne in dragocene pogovore.

prirejeno po: stylecaster.com

Preberite tudi, kakšen je lunin koledar za leto 2023.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje