Kaj za avgust napoveduje numerologinja?

Magazin 03. Avg 202207:00
Delite:
ženska, morje
Foto: Profimedia

Poglejmo si, kaj je o avgustu zapisala numerologinja Lili Sorum in na katere datume bodimo pozorni v tem mesecu.

Število 8 (avgust) je v numerologiji zelo močno število, je kot “konjenica”. Prinaša okrepitve. Le od nas pa je odvisno, ali bo naša karavana nenadzorovano oddirjala v nepoznano ali pa bomo uporabili močne energije, da bi se končno drznili premakniti do tam, do kamor menimo, da zmoremo. Zaupajte, da zmorete, tudi kadar ni zagotovila, da je res tako.

Osebne meje bodo v ospredju

V pozitivnem smislu nas bo življenje bodrilo, naj si končno drznemo biti to, kar smo. V negativnem smislu pa to lahko pomeni, da bomo deležni prehajanja lastnih meja. Osebe bi lahko prenehale upoštevati naše meje. Morda si bo nekdo preveč drznil. Namen tega je prepoznavanje vaših vrednot in preverjanje odziva v dejanski situaciji. Mnogokrat menimo, da bi se znali postaviti za sebe, nato pa se najdemo v situaciji, v kateri smo predolgo časa prijazni.

Med seboj si res nismo enaki, smo si pa enakovredni. Ne postavljajte se na prvo mesto niti ne na drugo. V določeni situaciji boste morda uvidevni, v drugi bodo drugi uvidevni do vas. A v veliki sliki življenja smo si enakovredni. Nikogar zatorej ne postavljajte na piedestal.

Kot že omenjeno, število 8 (osmi mesec) prinaša močne vibracije, zato govorimo o času opolnomočenja. Seveda nas zato čakajo zanimive situacije, v katerih se bomo lahko izkazali. Če bi nam vse padlo v naročje, bi se le stežka naučili pomembnih stvari in še težje bi prepoznavali svoje darove in talente.

Skrivnost je v harmoniji

Vse v naravi stremi k harmoniji. Noč in dan, dobro in slabo, začetek in konec. Ni svetlobe brez teme in obratno. Ne moremo kar izbrisati tistega, kar nam ni všeč, saj ima vse svoj namen. Uravnovešajmo ekstreme v svojem življenju. Spomnimo se, da srednja pot vedno obstaja.

Ne ravnajmo impulzivno ali celo nevarno do sebe niti do okolice. Ne odločajmo se za nekaj iz principa, temveč zato, ker je to naša prava pot.

Vir: lili-sorum.com

Kaj pa pomembni astrološki datumi?

11. avgust: super polna luna v vodnarju

Čaka nas še zadnja super luna v nizu treh. Ta polna luna bo služila kot končna osvetlitev, ki nam bo pomagala razčistiti stvari, ki smo se jim do zdaj izogibali ali jih potlačili. Pomagala nam bo, da se soočimo s svojo bolečino, jo sprejmemo in se iz nje nečesa naučimo.

V tem času bo zelo aktiven Saturn. Kadarkoli je Saturnova energija močna, se lahko počutimo, kakor da smo obtičali na nekem področju življenja. V tem primeru je ključno, da ostanemo prizemljeni in se z majhnimi koraki premikamo tja, kamor želimo.

22. avgust: začetek obdobja device

Na ta dan zapuščamo ognjeno obdobje leva in se pomikamo proti zemeljski devici. Ko se sonce premakne v to znamenje, bomo lahko bolj organizirani, praktični in samostojni. Morda bomo želeli več časa preživeti sami kakor v obdobju družabnega leva.

24. avgust: retrogradni Uran

Proti koncu avgusta nastopi retrogradni Uran, ki nas bo spremljal vse do prihodnjega leta. V tem času se bodo pojavile številne priložnosti, da se ozremo nazaj in vidimo spremembe, ki smo jih v zadnjem času naredili, ter ocenimo, kaj bi lahko naredili bolje. Prav tako lahko Uran izzove spremembe tudi na kolektivni ravni. Morda se bo spremenil pogled na nekaj, kar cenimo kot družba ali na kar se zanašamo.

27. avgust: lunin mlaj v devici

Mesec bomo zaključili z luninim mlajem v znamenju device, v tem času pa bo ponovno aktiven tudi Mars, ki nam bo pomagal, da se povežemo s svojimi strastmi. Ta planet nas spodbuja, da premagamo svoje strahove in naredimo korak v smer, ki si jo resnično želimo.

Ko je energija Marsa močna, pa obstaja nevarnost, da delujemo impulzivno. Tu nam bo prišla prav premišljena in umirjena energija device, ki bo pripomogla k temu, da zaupamo sebi in ne sklepamo naglih odločitev.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.