Kako je danes videti ikonični dvojec iz Policijske akademije?

Magazin 11. Dec 202305:45 1 komentar
Tim Kazurinsky in Bobcat Goldthwait
Tim Kazurinsky in Bobcat Goldthwait (Foto: PROFIMEDIA)

Se spominjate ikoničnega dvojca iz priljubljene serije Policijska akademija, ki sta gledalce vedno znova nasmejala? Veste, kako sta igralca videti danes?

Kultna serija filmov Policijska akademija je v osemdesetih letih pred televizijske zaslone prikovala več milijonov gledalcev. Tudi v Sloveniji jo vsake toliko znova zavrtijo. Večina igralcev se le redko pojavi v javnosti, smo pa o tem, kako je del igralske zasedbe videti danes, poročali pred kratkim.

V komediji, ki jo je režiral Hugh Wilson, se zvrsti mnogo vrhunskih likov, med gledalci pa sta poseben pečat pustila tudi danes 74-letni Tim Kazurinsky, ki je igral kadeta Sweetchucka, in 61-letni Bobcat Goldthwait, ki je v filmu odigral vlogo člana hudobne ulične tolpe. Ikoničen dvojec še vedno prijateljuje tudi za filmskimi kamerami.

Goldthwait je na družbenem omrežju Instagram objavil njuno skupno fotografijo iz snemanja Policijske akademije, zraven pa priložil še fotografijo izpred dveh let. “Prvi dan, ko sem spoznal Tima Kazurinskyja, sem ga med najinim prvim skupnim prizorom zgrabil in poljubil. 35 let pozneje je to še vedno najboljša odločitev v mojem življenju,” je zapisal ob objavi.

Tim Kazurinsky in Bobcat Goldthwait
Foto: Instagram/@bobcatgoldthwait

Kazurinsky se sicer lahko pohvali z uspešno igralsko kariero, ki se še ni končala, navdušuje pa predvsem na filmskih platnih, poroča spletni portal Show Buzz.

Njegovega prijatelja Goldthwaita se iz Policijske akademije najverjetneje spomnite po prismuknjenem rezkem glasu, ki je bil njegov prepoznavni znak. Dobršen del svoje kariere je sicer posvetil stand upu, v osemdesetih letih je vodil tri televizijske oddaje, kasneje pa je nastopal v različnih pogovornih in humorističnih oddajah.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje