Kako je razvajena bogatašinja iz priljubljene nanizanke videti danes (FOTO)

Magazin 11. Jan 202418:32 0 komentarjev
Nicholle Tom
Foto: PROFIMEDIA

Ameriška igralka Nicholle Tom je zaslovela v humoristični nanizanki Varuška, ki smo jo lahko spremljali tudi na slovenskih televizijskih programih. Od leta 1993 do 1999 je igrala Maggie Sheffield, najstarejšo hčer ovdovelega broadwajskega producenta Maxwella Sheffielda. Tom se z igralstvom aktivno ukvarja še danes, a uspeha njenega lika iz 90. let ni uspela preseči.

Varuška velja za eno najbolj ikoničnih humorističnih nanizank v devetdesetih letih in se je svoj čas vrtela tudi na slovenskih programih. Številni se je tako še danes spominjajo, kot se spominjajo igralcev, ki so utelešali glavne junake, ki jih danes le poredko vidimo na televizijskih ekranih. Med njimi je tudi ameriška igralka Nicholle Tom, ki je v nanizanki igrala Maggie Sheffield, najstarejšo hčer ovdovelega broadwajskega producenta Maxwella Sheffielda. Znana je bila predvsem po svoji bob frizuri in dragih, a konservativnih oblačilih.

Danes 45-letna Tom je bila med snemanjem najstnica, v enem izmed preteklih intervjujev pa je dejala, da je pravzaprav odraščala skupaj z likom. “Takrat sem bila stara 15 let in to je bila velika izkušnja med odraščanjem. Pri 13 letih sem začela delati na filmu Beethoven, zatem sem dobila vlogo v Varuški. Bilo je zanimivo otroštvo,” je dejala v pogovoru med gostovanjem v oddaji The Morning Show, poroča Dnevnik.hr.

Nicholle Tom Nicholle Tom
Foto: PROFIMEDIA
Nicholle Tom Nicholle Tom
Foto: PROFIMEDIA
Nicholle Tom Nicholle Tom
Foto: Columbia Broadcasting System/PROFIMEDIA
Nicholle Tom Nicholle Tom
Foto: Columbia Broadcasting System/PROFIMEDIA
Nicholle Tom Nicholle Tom
Foto: Columbia Broadcasting System/PROFIMEDIA

Vlogo Maggie Sheffield je igrala do konca predvajanja nanizanke, torej med leti 1993 in 1999. Voditelji omenjene oddaje so jo med drugim vprašali tudi o tem, ali je kaj resnice v govoricah, da naj bi se celotna igralska zasedba ponovno zbrala na snemanju filma. “To bi bilo neverjetno in čudovito. Mislim, da bi se to moralo zgoditi,” jim je povedala.

Ameriška igralka je svojo hollywoodsko kariero začela leta 1992 z vlogo v družinskem filmu Beethoven, igrala pa je tudi v filmu Princeskin dnevnik in seriji Beverly Hills, 90210. Tom je te dni dejavna tudi na družbenem omrežju Instagram, kjer ji sledi 47 tisoč uporabnikov in na katerem deli utrinke iz svojega zasebnega in igralskega življenja, še piše Dnevnik.hr.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!