Kako je zvezdnica Jessica Simpson izgubila kar 45 kilogramov

Magazin 04. Mar 202214:45 0 komentarjev
Jessica Simpson
Profimedia

Pevka in igralka Jessica Simpson, ki jo večinoma poznamo po vlogah plehkih svetlolask, je že dobro leto videti odlično. Medtem ko se je še pred meseci skrivala pod prevelikimi puloverji in se izogibala medijem, je zdaj samozavestna in v odlični kondiciji. A za svoje telo trdo gara in se odreka hrani, ki jo ima najraje.

Jessica Simpson, mamica treh otrok, je v zadnjih mesecih, po rojstvu hčerke Birdie Mae, izgubila kar 45 kilogramov, veselo novico pa je seveda objavila na Instagramu ob svoji vitki podobi.

Zvezdnica je intenzivno trenirala z enim najbolj hvaljenih trenerjev Hollywooda Harleyjem Pasternakom, s katerim se poznata že več kot 12 let, prav tako pa je zelo pazila pri prehrani. Ljubiteljica dobre hrane, posebno mehiških dobrot in čipsa z veliko kaloričnimi in mastnimi omakami, je tako zadnje mesece jedla predvsem samo perutnino in pust riž.

Odločna in trmasta

Pasternak je navdušen nad 41-letno Jessico, ki še nikoli ni bila tako odločena, da se vrne na bolj zdravo pot: ”Neverjetna je, to ji moram priznati. Trmasta in odločna. V sedmih letih je postala mamica trem otrokom, njeno telo je prestalo veliko naporov in sprememb. A zdaj, po rojstvu tretjega otroka, je Jessica tako predana treningom kot še nikoli prej. Poznam jo je že 12 let in lahko vam potrdim, da je trenutno v življenjski formi.”

5 korakov, kako je Jessica izgubila kar 45 kg

1. Vsak dan je naredila kar 14.000 korakov. Začela je s 6.000 koraki na dan, potem pa je vse skupaj stopnjevala, najlepše pa je, da se je med sprehodi lahko družila s svojimi otroki.

2. Zvezdnica je jedla večinoma le zelenjavo, piščanca in riž brez zabele. Lahko si je privoščila še dva prigrizka na dan – jogurt ali jabolko. No, grešila je lahko za rojstni dan.

3. Vsak drugi dan je trenirala v telovadnici s Pasternakom. Vaje za moč in intenziven kardio trening.

4. Vsak dan se je vsaj za eno uro popolnoma odklopila od vseh digitalnih naprav.

5. Vsak dan je spala vsaj 7 ur, to se ji je zdelo najpomembneje, da je lahko preživela naporne treninge in še čas z otroki.