Kako se je na modno jesen pripravila Katie Holmes?

Magazin 04. Okt 202216:30
Katie Holmes
Profimedia

Hollywoodska igralka Katie Holmes je v svoji omari postavila v ospredje modne kose, ki ji bodo prišli prav v nekoliko bolj hladnih jesenskih dneh. Pokukajmo v njeno omaro.

Svetovno znana igralka je znana po tem, da na prvo mesto vedno postavi udobje in šele nato sledi modnim trendom.

Zdi se, da bo tako tudi to jesen, saj njeni prvi kosi, ki jih je pokazala na nedavnem filmskem dogodku v New Yorku, delujejo zelo topli in predvsem praktični.

Katie Holmes
Profimedia

Katie obožuje džins, ki ga rada nosi v vseh letnih časih, obenem pa ima rada tudi nekoliko večje modne kose, saj ne želi, da bi jo kjerkoli karkoli vezalo.

Na nedavni dogodek je tako prišla v širokih kavbojkah, ki jih je dopolnila s čudovito jesensko pletenino, ki je delovala nadvse toplo. Spodaj je nosila povsem enostaven bel top, ki ga imate verjetno tudi sami v garderobni omari.

Katie Holmes
Profimedia

Vse skupaj je dopolnila s preprostimi salonarji z nizko peto in videti je bilo, da se je v svoji modni kombinaciji počutila zelo udobno in prijetno.

Tudi na torbico ni pozabila, izbrala je takšno, da se je izjemno lepo ujemala z njeno pleteno jopico, ter z njo tako odlično zaokrožila modno kombinacijo, ki je bila videti preprosto, a obenem tako zelo učinkovito.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.