Kako so videti sončna očala, nad katerimi je zelo navdušena Kate Middleton?

Magazin 07. Avg 202214:45 0 komentarjev
Kate Middleton
Profimedia

Britanska vojvodinja Kate Middleton ima v svoji zbirki številna sončna očala, a ena izmed njih nosi stalno.

Kate Middleton je znana po dobrem modnem okusu, ki navdihuje številne njene oboževalke po vsem svetu. Znana pa je tudi po trajnostnem modnem pristopu, saj svoje kose oblačil zelo rada večkrat obleče in jih hrani v garderobni omari tudi po več let.

Na Otoku je tako že leta velika modna ikona in zgled, po navdih pa se sama občasno zateče tudi k pokojni princesi Diani, ki je za seboj zapustila dragoceno modno dediščino.

Kate se pokojni tašči zelo rada pokloni in počasti spomin nanjo vedno, ko ima za to priložnost. Britanska javnost jo ima zaradi takih gest le še raje in njena priljubljenost raste iz leta v leto.

V poletnem času pa Kate k svojim modnim kombinacijam zelo rada doda tudi sončna očala, doma ima tako lepo zbirko, pa vendar se zdi, da ji je en model sončnih očal še posebej pri srcu. Gre za model, ki ima nežen tigrast vzorec, z njimi pa smo jo lahko videli že na več kraljevih obveznostih. Številne njene oboževalke so v optikah že poiskale svoj primerek, saj je znano, da vse, kar obleče in nosi Kate, v hipu postane modni trend.

Očala pa Kate rada kombinira tudi s poletnimi klobučki, ki so še kako prikladni za zaščito pred močnim soncem, ki je to poletje še zlasti neizprosno.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!