Kako to jesen in zimo kombinirati črne najlonke: vaš priročnik za ulični slog

Magazin 15. Nov 202212:45
Najlonke
Profimedia

Stilske ideje vplivnic za večno dilemo jeseni in zime: kako nositi črne nogavice kot pravi strokovnjak.

Iz leta v leto so črne nogavice eden najboljših slogovnih zaveznikov, da lahko še naprej nosite vse vrste kril in oblek, ne da bi zmrznili ob zimskih temperaturah. Ni pomembno, v kateri sezoni smo: to je varna stava, ki se še naprej občasno pojavlja na modni brvi. Letos smo na revijah, kot je Louis Vuitton, videli veliko čipkastih nogavic, vendar je ta dodatek resnično naložba v garderobo. Osnovni izdelek, ki ga lahko resnično izkoristite, tako v debelejših različicah ali kot klasične prosojne nogavice. Ulični slog je spet najboljši vir navdiha.

Je pa obenem tudi dokaz, da se včasih ni treba preveč zapletati in da je preprostost tudi tisto, kar najbolje deluje. Izberite na primer celoten videz v črni barvi, ki vam omogoča tudi nošenje pletenin s kratkimi hlačami.

Street Style
Profimedia

Večna debata ob božičnih praznikih in vseh dogodkih, ki jih bomo imeli v prihodnjih mesecih (vključno s službenimi večerjami): Ali lahko nosite črne nogavice s sandalami? Ali je to v redu? Če nogo pustite malo vidno, je to bolj diskreten način nošenja brez razkazovanja kože. To je tudi možnost, na primer za celoten videz v črni barvi, ki ga sestavljata večerni suknjič in črne sandale.

Street Style
Profimedia
Paris fashion week
Profimedia

Bulerji so vsekakor obutev, ki jo lahko nosite s črnimi nogavicami. Prileganje ob gležnju zagotavlja enakomerno dolžino noge. 100-odstotni rokenrol slog.

Street Style
Profimedia

Črne najlonke niso nujno zapletene, če imate prave dodatke. Videz, sestavljen iz osnovnih oblačil, kot sta krilo iz tvida in topla jakna, lahko spremenite z uporabo bolj nepričakovanih dodatkov, kot sta velik nakit in mini torbica.

Street Style
Profimedia

Robustni škornji so vedno dobra izbira, toda letos boste navdušili z mokasini. Čeprav so v črni barvi brezčasni, se črnih najlonk ne bojte kombinirati tudi z rjavimi.

Street Style
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.