Kako v resnici najraje zapravlja svoje bogastvo Julia Roberts?

Magazin 06. Nov 202220:42 0 komentarjev
Julia Roberts
Profimedia

Ljubljenka Hollywooda Julia Roberts živi razkošno življenje daleč stran od oči radovednih medijev in javnosti. Zvezdnica, ki je po zaslugi številnih filmskih uspešnic na račun pospravila več sto milijonov ameriških dolarjev, pa pametno vlaga svoje trdo prisluženo premoženje.

Eno najbolj priljubljenih igralk zadnjih 20 let lahko te dni spremljamo tudi na velikem platnu v komediji Pot v raj. Igralka, ki vsako leto zasluži med 20 in 35 milijonov ameriških zelencev, pa ni ena tistih, ki brezglavo zapravljajo svoj denar. Poglejte si, katere so njene prioritete.

Počitnice

Ob natrpanih snemalnih urnikih in ob vzgoji treh otrok se igralka in njen soprog Daniel Moder na vso moč trudita, da ne pozabita na prepotreben odmor. Družinico tako pogosto opazijo med počitnikovanjem k eksotičnih krajih, najraje v bližini morja. Doslej so jih ujeli na vrsti petičnih lokacij, od prekrasnih Havajev do jahte ob italijanski obali.

Nepremičnine

Igralka precejšen del svojega zaslužka porabi za nakup nepremičnin. V 90. letih minulega stoletja je imela v lasti posestvo ob jezeru v Montani in penthouse v New Yorku. Njena najbolj opazna nepremičninska posest je 32 hektarjev velik ranč v Taosu v Mehiki, katerega vrednost je vila ocenjena na 2,5 milijona ameriških dolarjev. V preteklih letih je kupila hišo v Malibuju za 9,5 milijona dolarjev, pa zemljišče na Havajih za 13 milijonov dolarjev in vilo v viktorijanskem slogu v New Orleansu za 8,3 milijona dolarjev.

Julia Roberts
Profimedia

Zavarovanje

Znano je, da zvezdniki za vrtoglave milijone zavarujejo svoje dele telesa, ki jim prinašajo kruh. Od Davida Beckhama, ki je zavaroval svoje noge, do Keitha Richardsa, ki je enako storil z rokami. Julia Roberts po drugi strani je zaščitila svoj nasmeh, ki ji je utrl pot v Hollywood in jo naredil nesmrtno.  Po poročanju Yahoo Finance je svoj nasmeh zavarovala za kar 30 milijonov dolarjev.

Dobrodelnost

Igralka je znana po tem, da svoje premoženje pogosto deli tudi pomoči potrebnim. Njene velikodušne donacije segajo v čas napadov 11. septembra, ko je za telefon za pomoč žrtvam donirala milijon ameriških zelencev, še milijon pa namenila v sklad Rdečega križa.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!