Kakšna je skrivnost Victorie in Davida Beckhama, ki sta poročena že 22 let?

Magazin 04. Nov 202108:00 0 komentarjev
David Beckham, Victoria Beckham
Profimedia

Nekdanja pevka skupine Spice Girls Victoria in nekdanji nogometaš Manchester Uniteda David Beckham sta pred oltar stopila leta 1999.

V tem času sta vzgojila štiri čudovite otroke – sinove Brooklyna, Romea in Cruza ter hčerko Harper –, se ambiciozno podala vsak na svojo novo karierno pot in skupaj spopadala z vsemi drugimi izzivi v življenju. Od prvega srečanja leta 1997 do govoric o razhodu leta 2018 Victoria in David Beckahm ostajata srečno poročena – že 22 let.

Victoria Beckham David Beckham
Profimedia

“Ljubezen na prvi pogled obstaja,” je v pismu sebi zapisala Victoria Beckham.

Kakšna je skrivnost njunega 22 let trajajočega zakona?

“Vedno si vzameva čas drug za drugega, pa čeprav gre za vsakodnevne stvari, kot je večerja ali vadba,” je povedala v pogovoru za Stellar Magazine. To, da si vzameta čas drug za drugega, tudi če imate natrpan urnik, je izredno pomembno, meni Victoria.

“Prav tako rada oba preživljava čas s celotno družino, kar je v zadnjem času redko, in zato toliko bolj posebno, ko se lahko družimo.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

O “skrivnosti” svojega 22 let trajajočega zakona je Victoria spregovorila tudi v oddaji Good Morning America. “Drug drugega močno podpirava,” je dejala. “A gre tudi za to, da se zabavaš in uživaš v družbi te osebe.”

“David je fantastičen oče in čudovit mož,” je še dodala.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!