Kakšno vlogo v kraljevi družini imajo starši vojvodinje Kate Middleton?

Magazin 29. Sep 202208:00
Carole, Michael Middleton
Foto: Profimedia

Skoraj nikoli jih ni videti, a starši Kate Middleton so zelo prisotni v življenju hčerke. Carole in Michael Middleton po poročanju The Daily Maila igrata pomembno vlogo pri otrocih bodočega kraljevega para.

Stari starši angleških prestolonaslednikov se trudijo ostati zelo diskretni. Lastnost, ki bolj ustreza značaju očeta Kate Middleton (40) kot njene matere, ki naj bi bila bolj sproščena. Že 11 let sta bolj ali manj na očeh javnosti, a se jima je uspelo izogniti kakršnimkoli škandalom. Zakonca Middleton sta ves ta čas ostala tesno povezana s hčerko, ki bo nekoč postala angleška kraljica. Seveda sta blizu tudi drugi hčerki, Pippi (39), ki prav tako živi v Londonu. Videti ju je tudi na raznih prireditvah, kot so konjske dirke v Ascotu. Kar pa zadeva izjav v javnosti, so starši Kate, ki bo nekoč kraljica, zelo zadržani in ne komentirajo tako rekoč ničesar.

Carole, Michael, Kate Middleton
Profimedia

Zakonca Middleton sta vedno povabljena na vse družinske dogodke. To pomeni, da sta vedno prisotna na krstih, porokah, bila sta tudi na poroki Meghan (41) in Harryja (38). Seveda smo ju videli tudi na pogrebu kraljice Elizabete II. Vedno pa sta diskretna in ne silita v ospredje. Sicer pa sta v tej visoki družbi, kamor sta prišla zaradi hčerine poroke s princem Williamom, zelo cenjena. Middletonova sta vse svoje bogastvo ustvarila z lastnim delom, ko sta ustanovila podjetje Party Pieces, podjetje z izdelki za zabave in proslave. Njuno premoženje ocenjujejo na 67 milijonov evrov.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.