Kate Middleton in princ William sta se prvič srečala pri 9 letih

Magazin 06. Dec 202117:45 0 komentarjev
Princ William in Kate Middleton
Profimedia

Čeprav velja prepričanje, da sta se britanski princ William in njegova soproga, vojvodinja Kate, spoznala v srednji šoli Saint Andrews, naj to ne bi povsem držalo. V resnici so se njune poti križale že v osnovni šoli. Tako vsaj trdi poznavalka kraljeve družine Katie Nicholl.

Kate Middleton in princ William naj bi se torej prvič srečala na neki hokejski tekmi, ko sta imela devet let. Kate je obiskovala  šolo St. Andrews Prep, prince William šolo Ludgrove, obe pa naj bi bili takrat na turnirju v Berkshiru. Njuna razreda sta se srečala na medrazrednem tekmovanju v šoli, kamor je hodila Kate. Na spodnji fotografiji je princ William leta 1991, ko je imel devet let, z mamo, pokojno Lady Diano, in mlajšim bratom, princem Harryjem.

Princ William
Profimedia

Četudi Kate takrat ni bila pretirano zainteresirana za fante, je prihod princa pritegnil njeno pozornost, tako vsaj v svoji knjigi piše Katie Nicholl. William je bil od nekdaj, tako kot Kate, navdušen športnik in bil je eden od boljših v svoji ekipi tako v hokeju kot ragbiju. Ni pa znano, ali sta takrat Kate in William sploh spregovorila med seboj. Spodnja fotografija prikazuje devetletno Kate in njeno mlajšo sestro Pippo.

Kate Middleton
Profimedia

Dejansko sta se Kate in William spoprijateljila leta 2001 na univerzi Saint Andrews na Škotskem. Kate je v nekem intervjuju, ki ga je dala po zaroki, priznala, da je, ko so ji predstavili Williama, skoraj omedlela in da je zardela do ušes. William pa je nekoč dejal, da je takoj, ko je spoznal Kate, vedel, da je nekaj posebnega … In tako vesela (kot na fotografiji) sta bila leta 2010, ko sta objavila, da sta se zaročila.

Kate Middleton, princ William
Profimedia

Dve leti po tem, ko sta se spoznala, sta postala tudi fant in dekle, Kate je nato leta 2008 prvič srečala kraljico Elizabeto II. Tri leta pozneje pa sta Kate in William svojo ljubezen okronala s poroko. Danes imata tri otroke in nekateri namigujejo, da se bo zagotovo družinici pridružil še kateri.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!