Kate Middleton v javnosti sproščeno igrala nogomet

Magazin 03. Jul 202209:00 1 komentar
Kate Middleton
Profimedia

Britanska vojvodinja Kate Middleton je nedavno pokazala, da se tudi ona še kako rada zabava in igra nogomet, ko le ima priložnost za kaj takšnega, in nedavno se je to zgodilo kar v javnosti.

Britanska vojvodinja Kate Middleton velja za eno tistih kraljevih dam, ki zelo pazi na svojo javno podobo, vedno se strogo drži protokola in zdi se, da se na vsakem koraku zaveda, da bo nekoč postala kraljica, temu primerno pa je tudi njeno javno obnašanje.

V skladu s tem tudi pazi, da se nikoli ne znajde sredi škandala, svoje zasebno življenje pa živi izjemno tiho in kar se da daleč od medijskih luči.

A tudi ona se občasno malo sprosti in tudi njo je občasno mogoče videti v nekoliko drugačnih situacijah, kot smo je običajno vajeni.

Med nedavnim obiskom Williama in Kate Middleton v Cambridgu se je vojvodinji ponudila priložnost zaigrati nogomet, kar je sprejela odprtih rok, pri tem pa je tudi noro uživala.

Kate Middleton
Profimedia

Kate je bila pri tem nasmejana in odlično razpoložena, motile pa je niso niti visoke pete, ki jih je nosila tisti dan – v igro se je povsem vživela, princ William pa je vse skupaj spremljal z varne razdalje in se ob tem zelo zabaval.

Številni oboževalci britanske kraljeve družine si želijo, da bi bili člani kraljeve družine bolj dostopni, manj zavezani tradiciji in bolj v stiku z ljudstvom. Tega se zavedata tudi Kate in William, že pred časom pa so se britanski mediji razpisali, da naj bi mladi kraljevi par že razmišljal o tem, da monarhija nujno potrebuje posodobitve, saj določena kraljeva pravila niso več v skladu z današnjimi časi, in so zato povsem zastrela in neprimerna za rabo.

Kate Middleton
Profimedia

Čas bo pokazal, kako se bodo stvari odvijale, prav gotovo pa se vse do tedaj, ko bo imela žezlo v rokah kraljica Elizabeta, ne bo kaj veliko spremenilo, saj je znano, da je velika zagovornica tradicije in da jo je le težko prepričati o kakršnikoli spremembi.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje