Kate Middleton jeseni obožuje plašče, ki jih boste verjetno tudi sami vzljubili

Magazin 25. Okt 202120:24 0 komentarjev
Kate Middleton
Profimedia

Vojvodinja Kate Middleton že leta na Otoku velja za modno ikono, zato je tudi njena trenutna jesenska garderoba pravi navdih za ženske po vsem svetu.

Vovodinja Kate Middleton je znana po prefinjenem modnem okusu, ki že leta navdušuje ženske po vsem svetu. Na Otoku vse od svojega prihoda na kraljevi dvor velja za modno ikono, njena garderobna omara pa je prava zakladnica zanimivih modnih kosov.

To so barve, ki jih obožuje Kate

Verjetno bi težko prešteli vse plašče, ki se skrivajo v njeni garderobni omari, vsekakor pa je nekaj takšnih, ki ostajajo brezčasni in ki so prav vsako jesen v trendu.

Med njimi je prav gotovo temno moder plašč, ki ga je Kate do zdaj nosila že večkrat, je srednje dolžine in klasičnega kroja, ki ga je mogoče kombinirati s številnimi kosi, v modi pa ostaja že leta, saj je zares brezčasen.

Kate Middleton
Profimedia

Podobnega ima vojvodinja tudi v svetli barvi, ta ji že leta dela družbo tudi na protokolarnih dogodkih, v njem pa smo jo prav tako lahko videli v mestu, ko je hitela po opravkih.

Kate Middleton
Profimedia

Občasno si Kate privošči tudi zares žive barve, da nekoliko prežene turobne in meglene dneve, ki so z živimi barvami videti bolj vedri in bolj optimistični.

Kate Middleton
Profimedia

Občasno obleče tudi intenzivne zelene odtenke, ki jih pri njej sicer redko vidimo, pa vendar je to modni kos, ki je glede na trende zelo zaželen letošnjo jesen.

Kate Middleton
Profimedia

Seveda pa ne moremo mimo klasične kamelje barve plašča, ki je nekoliko daljše dolžine, a zato še toliko bolj eleganten, Kate pa smo v njem že večkrat videli tudi na protokolarnih dogodkih.

Kate Middleton
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!