Kate Middleton pokazala, kakšne hlače obleči, da bodo noge dolge in vitke

Magazin 17. Sep 202122:00
Kate Middleton
Profimedia

Vojvodinja Kate Middleton po poletnih počitnicah spet nadaljuje s svojimi protokolarnimi obveznostmi in modne kritike navdušuje s svojimi novimi modnimi kombinacijami.

Kate Middleton na Otoku že dolga leta velja za modni ikono, njen modni stil pa kopirajo predstavnice nežnejšega spola po vsem svetu.

Nedavno je znova navdušila, ko se je po dolgih poletnih počitnicah srečala z vojaki, ki so zadnje tedne pomagali pri evakuaciji iz Afganistana. V bazo, ki leži kakšnih 80 km iz Londona, je prišla s helikopterjem, na osebje pa je naredila velik vtis.

Navdušila je s svojo pristnostjo

Poveljnik Calvin Bailey je bil navdušen nad njeno pristnostjo in načinom komunikacije. “Želela si je slišati zgodbe o mladih pilotih, ki jim bo to dragoceno srečanje pomagalo, da bodo sami lažje predelovali travme, ki so jih doživeli na svoji zadnji misiji. Bilo je neprecenljivo. Z njimi je imela zelo osebno razpravo in njena komunikacija je bila zelo pristna in videlo se je, da zelo angažirana. To nam veliko pomeni, predvsem to, da smo slišani. Ta misija je bila zelo čustvena in še vedno ne vemo, kako bo na koncu vplivala na vojake, pilote in njihove žene,” je za The Telegraph povedal Calvin Bailey.

Z enako mero navdušenja, kot so njen prihod pozdravili vojaki in piloti, pa so bili nad njo navdušeni tudi modni kritiki, ki so komaj čakali, da se bo Kate vrnila na družabni parket in znova začela opravljati svoje protokolarne obveznosti.

Modni kritiki so jo ocenili s čisto petico

S svojo modno kombinacijo je naravnost osupljala, še posebej veliko pozornosti pa so pritegnile ekstra široke hlače, ki so ji zaradi njene dolžine navidezno podaljšale noge in odvzele še nekaj kilogramov, kar Kate seveda ne potrebuje.

Zaradi svoje dolžine so hlače prekrile njene modre salonarje, ki jih je nosila ta dan. Svojo modno kombinacijo je zaokrožila z belo majico, suknjičem in torbico v bež barvi, kljub temu, da gre za dokaj enostaven styling, pa je še vedno izjemno impresiven in modni kritiki so si edini, da si je zaslužila novo petko v njihovi redovalnici, kjer že sicer kraljujejo same visoke ocene.