Kate Middleton v intervjuju razkrila resnico o svojem počutju po porodu

Magazin 20. Avg 202214:15 0 komentarjev
Kate Middleton
Profimedia

Britanska vojvodinja Kate Middleton je nadaljevala kraljevo tradicijo in se je po porodih vedno pojavila pred zbrano množico, ki jo je čakala pred porodnišnico, kjer je vedno kazala nasmejan obraz, čeprav vse vendarle ni bilo tako zelo rožnato.

Verjetno se boste številni še dobro spomnili, kako je britanska vojvodinja Kate Middleton že nekaj ur po porodu princa Georgea pozirala pred porodnišnico in se nasmihala zbranim fotografom.

Vojvodinja je bila pred porodnišnico že nekaj ur po svojem prvem porodu videti sijoče in bleščeče in marsikdo je pomislil, da je zares nemogoče, da je še pred nekaj urami rojevala in se borila s porodnimi krči.

V intervjuju za podkast Happy Mum, Happy Baby pa je povedala vso resnico o omenjeni fotografiji in tudi o tem, da jo je bilo prava groza tako hitro po porodu stopiti pred fotografe. “Bilo je nekoliko zastrašujoče, nekoliko zastrašujoče, ja, ne bom vam lagala, da ni bilo,” je bila iskrena Kate, ki je na fotografiji ves čas kazala pogumen in nasmejan obraz.

Kate Middleton
Profimedia

Kate je pred fotografe stopila tudi po svojem drugem in tretjem porodu in tako nadaljevala kraljevo tradicijo, ki jo je začela že pokojna princesa Diana, ki je prav tako oba princa rodila v isti porodnišnici in podobno kot Kate že po nekaj urah stopila pred fotografe, ki so jo čakali pred porodnišnico.

Kate Middleton
Profimedia

Kate pa se je v teh posebnih trenutkih vedno spomnila na pokojno princeso Diano in se ji z modnimi kombinaciji še enkrat več poklonila. Tudi Diana je namreč nosila na las podobne obleke, ko je po rojstvu princa Williama in princa Harryja stopila pred britansko javnost.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!