Kate Moss je v Milanu nosila stajling, ki lahko popestri vsako garderobo

Magazin 06. Okt 202111:30 > 13:33
Kate Moss
Profimedia

Kate Moss je modna ikona. V Milanu je hodila po opravkih, oblečena v stajling, ki je popolna rešitev za posodobitev jesenske poslovne garderobe.

Kate Moss je na tednu mode v Milanu navduševala s skrbno izbranimi uličnimi stajlingi. Predstavila je drzno različico poslovno-dnevnega videza, s katerim lahko popestrimo svojo garderobo, kombinirala je žameten suknjič z ujemajočimi žametnimi hlačami bolj sproščenega kroja.

Stajling je vsestranski – iz pisarne in z dnevnih dogodkov ga lahko prenesete na večerno druženje. Z nošenjem mehkega blaga in tradicionalno poslovnega kroja oblačil po njenem vzoru dosežemo, da smo videti urejeno in se hkrati počutimo nadvse udobno.

Kate Moss
Profimedia

Kate Moss obožuje žametne suknjiče

Njeno ljubezen do žametnih kosov spremljamo že nekaj časa. Priljubljena manekenka najraje eksperimentira z žametnimi suknjiči, pogosto v črni in modri barvi, ki jih rada popestri z usnjem, bleščicami in barvnimi dodatki. Najpogosteje nosi žametne suknjiče znamke Saint Laurent, s katerimi pogosto poslovno sodeluje.

V skladu s svojo zaščitno prikrito-drzno estetiko, žametne suknjiče največkrat kombinira z enostavnimi kavbojkami in jih postavi v središče videza, z dodatkom srajčnih bluz s cvetličnim vzorcem pa ustvari dinamične dnevne videze. Kate Moss je v zadnjih letih predstavila dnevno-nočne različice kombiniranja žametnega suknjiča, za katerega lahko rečemo, da je njen zaščitni znak.

Kate Moss
Profimedia

Kako kombinirati suknjič iz žameta?

Žamet je popolna popestritev enostavnega črnega suknjiča. Najlažje ga je vključiti v enostavne kombinacije, kjer je žameten suknjič središče celotnega videza. Po vzoru Kate Moss pa bo naša najboljša pisarniška prijateljica žametna poslovna obleka – ujemajoč suknjič in hlače v različnih barvah lahko kombiniramo z enostavno belo ali črno srajco in enobarvnimi čevlji s peto.

Za večerne izhode lahko enostavne srajce in ujemajoče hlače zamenjamo z maksi obleko in škornji, s čimer ustvarimo udoben in trendovski videz. Suknjič iz žameta je kot nalašč tudi za kombinacijo z enostavnimi kavbojkami, v kombinaciji z vzorčastimi spodnjimi deli pa videzu dodamo drznost.