Kate Moss pri 14 prišla na lažno snemanje in pobegnila

Magazin 28. Jul 202211:00 0 komentarjev
Kate Moss
Profimedia

V oddaji Desert Island Discs, ki jo predvaja angleški BBC, je Kate Moss odkrito spregovorila o svoji karieri in o izkoriščanju najstnic v manekenstvu.

Kraljica modnih brvi Kate Moss je v oddaji Desert Island Discs, ki so jo predvajali na radijski postaji 4 BBC, predstavila tudi temno plat manekenstva. Tako je tudi delila travmatično izkušnjo, ki jo je imela, ko je bila stara 14.

Kate Moss
Profimedia

“Imela sem grozljivo izkušnjo, ko sem imela 14 let. Ko mi je fotograf rekel, naj slečem zgornji del oblačil, sem to storila. Čeprav je bilo fotografiranje za neke nedrčke, se mi je vklopil šesti čut in takoj sem vedela, da nekaj ni v redu. Še posebej, ko je rekel “sleci nedrček”. Takrat sem v solzah pograbila svoje stvari in pobegnila,” se spominja Kate.

Kate Moss, Lila-Grace
Profimedia – Kate Moss s hčerko Lilo-Grace

Izkazalo se je, da je bil to lažni fotograf. “Mislim, da mi je to izostrilo instinkt. Lažnega fotografa lahko sedaj prepoznam na daleč.” Takrat je Kate Moss podpisala pogodbo z manekensko agencijo Storm. “Takrat sem delala dan in noč. Veliko je bilo še negativnih izkušenj in lahko rečem, da pot do tu, kjer sem danes, ni bila vedno z rožicami posuta. Zato sedaj dobro vem, kako svetovati hčerki Lili-Grace (19), ki tudi že stopa po mojih stopinjah.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!