Kate Moss razkrila, na kako čuden način ji je Johnny Depp podaril diamante

Magazin 03. Sep 202210:00
Kate Moss
Profimedia

Kate Moss ima lepe spomine na prve diamante, ki si jih je lastila. Njihov izvor pa ima zanimivo zgodovino.

Ko se je Kate Moss leta 1995 pojavila na podelitvi modnih nagrad CFDA, je to storila v obleki Johna Galliana, videz pa je dopolnila z diamantno ogrlico, ki ji jo je podaril takratni fant Johnny Depp. V videoposnetku za britanski Vogue je manekenka ponovno proučila ta ikonični videz in razkrila, da ji je diamantno ogrlico na zelo zanimiv način podaril njen takratni fant. “In tista diamantna ogrlica, ki mi jo je dal Johnny,” je rekla in pokazala na ogrlico na fotografiji. “Bili so prvi diamanti, ki sem jih kdaj imela. Potegnil jih je iz svoje riti.”

Nato je opisala noč, ko sta bila na večerji in ji je zvezdnik podaril ogrlico. Rekla je, da ji je rekel, da ima nekaj na zadnjici in jo dejansko prosil, naj pogleda. “Roko sem spustila pod njegove hlače in izvlekla diamantno ogrlico.” Medtem ko je delila svoje spomine na ogrlico, je ugotovila še, kako zelo so ji bili všeč obleka in čevlji, ki jih je nosila ta večer. Bela Gallianova obleka pa ni več v njeni lasti. “Če jo ima kdo tam zunaj, naj mi jo vrne. To je moja najljubša obleka.”

Zvezdnika sta hodila med letoma 1994 in 1998, preden sta šla vsak svojo pot. Supermanekenka je pričala tudi v Deppovem sojenju proti Amber Heard v začetku tega leta in branila svojega bivšega pred obtožbami. Pojavila se je na sodišču in zanikala govorice, da naj bi jo igralec med njunim zmenkom potisnil po stopnicah. Pričala je, da se je domnevni incident zgodil, ko sta bila na počitnicah v letovišču na Jamajki in da je ni sunil, ko je padla. “Zapuščala sva sobo, Johnny jo je zapustil pred mano. Bila je nevihta. Ko sem zapuščala sobo, sem zdrsnila po stopnicah in si poškodovala hrbet,” je povedala pod prisego. “Kričala sem, ker nisem vedela, kaj se mi je zgodilo, in bolelo me je. Pritekel je nazaj, da bi mi pomagal, me odnesel v sobo in mi priskrbel zdravniško pomoč. Nikoli me ni sunil, brcnil ali potisnil po stopnicah.”

Pozneje je dejala, da je morala povedati resnico.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.