Kate Winslet ima tri otroke iz treh zakonov, 21-letna Mia že v igralskih vodah

Magazin 07. Apr 202213:45
Kate Winslet
Foto: Profimedia

Ena največjih zvezdnic med igralkami Kate Winslet, 46 let, se zelo redko na rdeči preprogi, kjer mrgoli medijev in fotoaparatov, pojavi s svojimi tremi otroki, ki jih ima s tremi različnimi možmi. A kljub vsemu stresu poskuša biti povsem običajna mama, ki pripravlja kosila in hodi po otroke v šolo.

Prvorojenka Mia še ni bila stara leto dni, ko je Katin zakon z režiserjem Jimom Threapletonom že razpadel. Po ločitvi od drugega moža Sama Mendesa, s katerim ima sina Joeja Alfija, se je poročila z Edwardom Abelom Smithom, s katerim imata osemletnega sina Beara Blaza.

Mia-Threapleton
Arhiv

“Veliko je logistike, tudi zaradi razlike v letih, a z malo volje in pomoči se vse da. Želela sem, da imajo moji otroci normalno otroštvo in da se ne počutijo posebni samo zaradi mojega poklica. Iz svojega otroštva se spominjam majhnih stvari, piščančje juhe, smeha ob večerih, malic za v šolo, in to si želim tudi za svoje otroke,” je povedala Kate, katere 21-letna hčerka Mia že stopa po njenih stopinjah: “Mia ima srečo, da nima istega priimka kot jaz, saj se piše po očetu, Threapleton. Tako večina ljudi ne ve, da je moja hčerka in nima nobenih privilegijev, le velik talent,” je zelo ponosna na svojo prvorojenko Kate.

Kate Winslet
Profimedia

Drugorojenec Joe Alfie Mandes je zdaj star 18 let. Vse svoje življenje je živel pri mami, a je imel dober odnos tudi z očetom. Najstnik je navdušen nad glasbo in s prijatelji veliko ustvarjajo tudi prek aplikacije Zoom. In prav Joe je svoji mlajši polsestrici izbral ime Bear Blaze. Njegov oče Sam je zdaj poročen z odlično solistko na trobenti Alison Balsom.

8-letni Bear Blaze je edini od Katinih otrok, ki še nima ločenih staršev, razvaja pa ga vsa družina. Ime Blaze je dobil, ker sta se njegova starša, Kate in tri leta starejši poslovnež Edward Abel Smith, spoznala med požarom, ki je izbruhnil med počitnicami v hiši Teda Turnerja na otoku Necker.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar