Katera bo igrala Madonno? Florence Pugh, Alexa Demie ali Julia Garner

Magazin 07. Mar 202210:42 0 komentarjev
Madonna
Profimedia

Ko je pop ikona, ena najbolj slavnih žensk na svetu, objavila, da bo posnela film o svojem življenju, se je seveda vsem najprej porodilo samo eno vprašanje. Katera igralka bo dobila glavno vlogo?

No, pred dnevi je direktorica kastinga Carmen Cuba povedala, da se za vlogo Madonne v mladih letih, ko je osvojila svetovno sceno, borijo tri trenutno zelo vroče igralke Hollywooda. Prva ja Florence Pugh, britanska zvezdnica, ki je bila nominirana za oskarja za vlogo v filmu Čas nežnosti, prav tako pa je blestela v filmu Lady Macbeth, v tem letu pa lahko pričakujemo še dva njena filma. Druga je Julia Garner, zvezdnica Netflixovih serij Ozark in Inventing Anna, posebno naklonjenost kritikov pa si je pridobila z vlogo v filmu Asistentka. Potem je tu še Alexa Demie, ameriška igralka in pevka, ki prav zdaj s serijo na HBO Euphoria podira vse rekorde in navdušuje v vlogi Maddy Perez. Izbira glavne igralke traja že nekaj mesecev, prav vse pa so morale na avdicijo plesa, petja in seveda igre. Plesno koreografijo za avdicijo je menda vodila kar Madonna, ki je nepopustljiva in stroga učiteljica.

Julia Garner Julia Garner
Profimedia
Alexa Demie Alexa Demie
Profimedia
Florence Pugh, Alexa Demie And Julia Garner Florence Pugh, Alexa Demie And Julia Garner
Profimedia

Scenaristka in režiserka

Čeprav je trenutno še malo znanega o scenariju, ki sta ga skupaj napisali Madonna in dramaturginja Erin Cressida Wilson, spletna stran The Hollywood Reporter piše, da naj bi film dosegel vrhunec s svetovno turnejo Blond Ambition leta 1990, ki je imela neverjeten vpliv na glasbo, modo in pop kulturo. Madonna je že lani v pogovorni oddaji The Tonight Show povedala, da želi vajeti filma prevzeti tako v vlogi scenaristke kot režiserke, saj so bili vsi prejšnji poskusi, da bi njeno življenje ujeli v film, popolnoma zgrešeni. “O meni so vedno pisali in snemali moški. Universal je želel posneti film o meni in prebrala sem scenarij, ki je bil grozno, površno sranje.” Seveda zdaj vsi nestrpno čakamo, kakšen film bo Madonna posnela o Madonni, in predvsem, kako zadovoljna bo z izbrano glavno zvezdo. O sebi pop ikona nikoli ne dvomi.