Katera so tri najbolj pozornosti lačna astrološka znamenja: ste med njimi?

zvonec pozornost
PROFIMEDIA

Vsi kdaj potrebujemo ali iščemo pozornost. Kako močno, pa je odvisno od astrološkega znamenja, verjamejo nekateri.

Vsi kdaj potrebujemo pozornost in vsi do neke mere uživamo v njej.

Seveda obstajata dva pola. Na enem so tisti, ki se delajo, da v pozornosti ne uživajo, in tisti, ki tega ne skrivajo. Za te imajo Angleži izvrstno besedo “attention queen” (kraljica pozornosti). Kako močno iščemo ali uživamo v pozornosti, pa je odvisno od astrološkega znamenja, verjamejo nekateri. Če imajo astrologi prav, na stopnjo iskanja in uživanja v pozornosti vpliva planet, ki ga imamo v sončni hiši. Na primer: znamenje bika ima v sončni hiši planet Venero, ki velja za planet ljubezni, odnosov in romantike. Zaradi Venere so biki po naravi željni pozornosti, vendar ne med najbolj. Poglejmo tri znamenja, ki v tem smislu vodijo.

Strelec

Morda tega ne pokažejo, toda strelci so tisto znamenje, ki zahteva največ pozornosti.

Sčasoma lahko potreba postane stalna in vedno bodo našli način, kako pozornost dobiti. Recimo z nenavadnim oblačenjem. Sicer bodo rekli, da se oblačijo samo zase, vendar tega tako nihče ne počne in tudi strelci niso izjema, le da pri izbiri stila pretiravajo. Lahko bodo ušpičili tudi kakšno neumnost, seveda po nesreči ali slučajno, vendar v jedru tiči iskanje pozornosti. Njihovo stalno iskanje pozornosti se odraža tudi v ljubezenskih odnosih. Njihov partner mora biti vedno “čustveno dosegljiv”.

Oven

Ovni so zahtevni iskalci pozornosti.

Kadar menijo, da jim ljudje ne posvečajo dovolj pozornosti, uporabijo dominantni nagon in ostale na neki način prisilijo, da se jim posvetijo. Morda ne bodo ravno z roko udarili po mizi, bodo pa morda glasneje govorili ali zavijali z očmi. Ker so po navadi nepotrpežljivi, želijo, da se vse zgodi v skladu z njihovimi načrti – tudi v zvezah. Njihovi partnerji so pogosto deležni melodramatičnih izpadov, kar jih lahko postavi v podrejeni položaj. To sicer ovnovi dominantni naravi ustreza, kdaj pa kdaj pa se jim lahko tudi maščuje.

Škorpijon

Škorpijon in potreba po pozornosti sta sinonima.

Vendar škorpijoni pozornosti, ki jo uspejo dobiti (kar je skoraj vedno), ne vračajo v isti meri. Tako so na primer lahko nadvse ljubosumni, če vas vidijo s kom drugim, sami pa hočejo, da ste strpni in razumevajoči do njihovega druženja z “dobrimi prijatelji” in vašega morebitnega ljubosumja nikakor ne morejo razumeti. Škorpijoni pozornost iščejo skoraj izključno zato, da bi v očeh drugega izpadli posebno. Če so v razmerju in jim partnerji ne posvečajo dovolj pozornosti, postanejo zelo ljubosumni. In potrebnega je veliko truda, da jih pomirite toliko, da ne naredijo česa nepremišljenega.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje