Katere znane Slovence bo v tem letu obiskala štorklja?

Magazin 21. Jan 202209:00 > 13:37
dojenček
Foto: Profimedia

V zadnjem času so se številni znani slovenski obrazi razveselili prihoda dojenčka, očitno pa bo tudi leto 2022 pestro, kar zadeva previjanje plenic in vozičkanje. Številni znani Slovenci so namreč oznanili, da bodo v tem letu zibali, marsikdo prvič.

Zmagovalec šova Slovenija ima talent Jernej Kozan je pred tedni svoje bližnje in sledilce na družbenih omrežjih razveselil z novico, da bo v 2022 postal očka. S partnerico Petro se bosta v letu, ki se je šele dobro začelo, razveselila novega družinskega člana. Plesalec je veselo novico delil s simpatično fotografijo Petrinega trebuščka, ki mu ponosni bodoči očka že zdaj nenehno deli poljube.

Nekdanja zmagovalka šova MasterChef Sara Rutar in njen Dejan nikoli nista skrivala želje po starševstvu, v letu 2022 pa se jima bo velika želja tudi uresničila. Kuharska mojstrica je na družbenih omrežjih delila tudi veselo novico, da pričakujeta fantka.

Medtem ko bodo nekateri prvič zapluli v starševske vode, pa se glasbenik Gašper Rifelj in njegova draga Maja Geršak vanje podajata drugič. Njun sinček Brin bo namreč v 2022 postal starejši brat. Parček, ki se je zaljubil med snemanjem šova Zvezde plešejo, je veselo novico delil na božični večer s prikupno fotografijo pod božično jelko.

Tudi vplivnica Alja Perne in njen soprog Luka bosta v tem letu že drugič postala starša. Alja je že pri koncu nosečnosti, kar pomeni, da bo novi družinski član kaj kmalu prijokal na svet. To bo Aljin in Lukov drugorojenec, par se je leta 2018 razveselil sinčka Liama.

Veselo novico o nosečnosti sta pred koncem minulega leta sporočila tudi glasbenik SoulGreg Artist oz. Gregor Bezenšek in njegova žena Nina, sicer starša malega Viljema Julijana, ki mu je srček prenehal biti maja 2019. Novega družinskega člana se vsi skupaj s hčerko Ello Vito neskončno veselijo.

Komentari

Vaš komentar