Katere zvezdnice prisegajo na redno meditiranje?

Magazin 14. Jun 202212:45 0 komentarjev
Selena Gomez
Profimedia

Meditacija in različne sprostitvene tehnike so vse bolj priljubljene. Spoznajte šest zvezdnic, ki so se odločile, da meditacijo vnesejo v svoj vsakdan.

Selena Gomez

Mlada zvezdnica zelo odprto govori o svojem mentalnem zdravju in dobrem počutju, zato ni nobena skrivnost, da se je v preteklosti spoprijemala s tesnobo in depresijo.

Za spopadanje z njima je iskala številne rešitve in svoj čas posvečala različnim terapijam in tehnikam za osebno rast ter dobro počutje. Danes naj bi bili meditacija in dihalne vaje del njene dnevne rutine. Prav tako naj bi se redno udeleževala dialektične vedenjske terapije, ki je oblika pogovorne terapije, pri kateri se posameznik uči sprejemati neprijetne misli in situacije z namenom, da jih lažje spremeni.

Profimedia

Dakota Johnson

Igralka naj bi se z meditacijo in čuječnostjo bližje spoznala prav v času koronavirusa med zaprtjem, ko naj bi se soočala z anksioznostjo in prekomernim stresom. Spoznala je, da ji pri tem najbolj pomagajo meditacija in sprehodi v naravi.

Profimedia

Demi Lovato

Tudi Demi Lovato zelo odkrito pripoveduje o borbi z depresijo že od najstniških let. Že kmalu je morala poiskati načine za ohranjanje dobrega počutja in mentalno zdravje. Tudi ona je odkrila, da je meditacija ključ do tega. Pravi, da meditira vsako jutro in po meditaciji prebira še knjige z navdihujočimi citati in mislimi, ki ji pomagajo, da ostane pozitivno naravnana.

Profimedia

Ellie Goulding

Da, tudi pevka je v svoj vsakdan vnesla redno meditacijo. Meditira vsako jutro. Z njo ohranja zaskrbljenost in stres pod nadzorom. Prav tako naj bi rada poslušala meditativno in klasično glasbo.

Profimedia

Kelly Rowland

Pevka in bivša članica skupine Desinty’s Child pravi, da bi si vsi morali vzeti vsaj pet ali deset minut na dan za meditacijo. Tako tudi sama poskrbi, da ji dan ne mine brez meditacije. Meditacija ji pomaga, da se sprosti, počisti slabe misli in svoje življenje pogleda iz širše perspektive.

Profimedia

Jena Dewan

Profesionalno plesalko in igralko najbolj poznamo iz filma Odpleši svoje sanje. Jena ne skriva svoje ljubezni do metafizike, meditacije in podobnih tehnik za osebno in duhovno rast. Meditacija naj bi postala del njenega vsakdana. Preizkusila naj bi različne tehnike meditacije. Najbolj pa naj bi bila navdušena nad posebno Ziva tehniko, ki jo je ustvarila Emily Fletcher in je namenjena obvladovanju stresa.

Profimedia

VIRI: https://www.sheknows.com/, https://www.usmagazine.com/, https://www.marieclaire.com.au/

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!