Kateri horoskopski pari res ne sodijo skupaj: včasih se nima smisla niti truditi

Magazin 20. Apr 202413:14 3 komentarji
moški in ženska, par, prepir, družinske težave
Foto: PROFIMEDIA

Z nekaterimi ljudmi se ujamemo bolje, z drugimi pa bi bilo skupno življenje pravi pekel. Katera astrološka znamenja se najslabše ujamejo?

Pravijo, da se nasprotja privlačijo, a vse do svoje mere. Oseb s popolnoma drugačnimi pogledi in stališči ne more spojiti niti usodna moč ljubezni.

To po prepričanju astrologov velja tudi za naslednjih dvanajst horoskopskih parov.

Oven in kozorog

Ovni so zabavni, impulzivni in neodgovorni ljudje, ki pa se nikakor ne morejo razumeti s premišljenimi in odgovornimi kozorogi. Ti naravnost sovražijo družbo ljudi, ki so preveč lagodni in se prepustijo okoliščinam. Poleg tega je oven rad v družbi ljudi, ki so iskreni, romantični in odprti za odkrito komunikacijo – vse, kar kozorogi niso.

Bik in vodnar

Biki so trmasti in ostri, vodnarji pa kažejo svojo energično in entuziastično naravo. Gre za znamenji, ki se ne dopolnjujeta, saj ima lahko bik velike težave pri prilagajanju na neodvisno naravo in razmišljanje vodnarja. To velja še posebej, ko gre za pogovore o gospodinjskih opravilih ali financah. Še ena velika razlika, ki poskrbi za marsikateri spor med njima: biki so zelo praktični, medtem ko vodnarji radi sanjarijo.

Dvojčka in ribi

Dvojčki so svobodne duše, ki jim globoki občutki sočutja in ljubezni niso ravno prijetni. Po drugi strani so ribe znane kot eno najbolj sočutnih znamenj. Dvojčki ribam pogosto ne uspejo sporočiti svojih težav v razmerju, kar pa med njimi ustvari velike razprtije. Čeprav si ribe še tako želijo pomagati, jim na koncu to ne uspe.

Rak in oven

Raki so občutljivi, hladnokrvni in kar nekoliko plašni, ko gre za življenje z ognjevitimi ovni. Ti imajo zelo entuziastično in zastrašujočo osebnost, kar je lahko za raka, ki hrepeni po mirnem, udobnem in sproščenem okolju, pretežko. Noro, zabavno in vznemirljivo okolje popolnoma izven cone udobja, ki si ga želijo ovni, je tako lahko kaplja čez rob.

Lev in bik

Levi so igrivi, medtem ko so biki praktični in trmasti. Bolj je verjetno, da se bosta neprestano pričkala, kot pa da bosta končala v razmerju. Levi sovražijo trmasto sledenje pravil in “ziheraštvo” bikov, ki jih na drugi strani hudo moti neumno vedenje levov.

Devica in dvojčka

Device so praktične in močne, želijo si, da jim je partner podoben. Zabaven in vznemirljiv odnos dvojčkov je zanje velik ne, saj od svojega partnerja potrebujejo pozornost in skupen trud v razmerju. Dvojčkom pa nikakor ni pogodu, ko device zavračajo izraze naklonjenosti na javnih mestih.

Tehtnica in rak

Cilj tehtnic je, da v vsem najdejo ravnovesje, kar jim raki močno zamerijo. Popolnoma jih sovražijo zaradi njihove nenadne neodločnosti v trenutkih, ko je treba sprejeti odločitev. Raki so občutljivi in ​​sentimentalni, česar v svojem svetu ravnovesja tehtnice ne upoštevajo.

Škorpijon in lev

Škorpijoni so znani po svoji odločnosti in prepričanosti v svoj prav, česar pa levi ne prenesejo. Ti imajo v vseh pogledih močno željo po vodenju, o čemer pa škorpijoni radi podvomijo in tako razbijejo samozavest in motivacijo levov. Ti dve znamenji se bosta prepirali o najbolj banalnih stvareh, in to samo zato, da bi pokazali svojo premoč.

Strelec in devica

Strelci so srečni ljudje, ki ne marajo nobenega pritiska v življenju. Po drugi strani pa so device znane kot perfekcionisti, ki vedno nekaj kritizirajo. Strelci radi potujejo in raziskujejo novosti življenja, device pa imajo rade stabilnost in rutino. Že organiziranje skupnih počitnic bi za te dve znamenji bil pravi pekel.

Kozorog in tehtnica

Kozorogi veljajo za toge in imajo raje organizirano in strukturirano življenje, ki je lahko prestrogo za prilagodljivo tehtnico. Te se ob strogosti v življenju počutijo nelagodno, če pa jih kozorogi še ovirajo pri načrtih, se lahko v odnosu zadušijo. Tehtnice se tako počutijo kot roboti, ki se poskušajo vklopiti v organiziran sistem kozorogov.

Vodnar in škorpijon

Vodnarji obožujejo svojo neodvisnost in raje živijo v domišljijskem svetu brez pravil. Škorpijoni njihove ležernosti, ki se jim počasi začne vsiljevati, nikakor ne morejo sprejeti. Škorpijoni ne prenesejo distance, ki jo vodnarji ohranjajo v ljubezni in odnosih z drugimi.

Ribi in strelec

Čustvene, občutljive in duhovne ribe živijo v svojem svetu, obdane z domiselnimi okoliščinami. Čeprav tudi strelci radi sanjajo, imajo še rajši praktično realnost. Zato imajo težave z razumevanjem rib in se sprašujejo o njihovih motivih in ciljih v življenju. Pomanjkanje podpore med obema počasi povzroča ogromno nezadovoljstva, piše Times of India.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje