Kateri je vaš posebni dar glede na rojstno številko?

Magazin 20. Apr. 202208:00
Delite:
Ženska
Foto: Profimedia

Seštejte svoj rojstni datum in poglejte, kako lahko s pomočjo numerologije ugotovite, katere darove ste prejeli ob rojstvu.

Vsak od nas poseduje določene talente, ki jih drugi nimajo.

Uporabite to preprosto enačbo:

Seštevajte svoj rojstni dan, mesec in leto brez upoštevanja ničel, dokler ne dobite enega samega števila.

Na primer:

Oseba, ki je rojena 6. junija 1990: 6 + 6 + 1 + 9 + 9 = 31 = 3 + 1 = 4

Ko dobite svojo rojstno številko, preberite spodnje opise in razmislite, ali morda čutite v sebi te darove?

Vaš poseben dar glede na rojstno številko:

1. Čarovnik

Številka ena simbolizira ustvarjanje. Kdor je rojen pod to številko, velja za vodjo, ki ima velik vpliv. Posedujete moč, da ideje spreminjate v realnost. Opozorilo: Svoje moči ne smete uporabljati za manipulacijo drugih. Vaš idealen poklic je povezan z ustvarjanjem.

2. Empat

Ste zelo občutljivi in močno zaznavate tudi druge. Med odraščanjem ste se zavedeli svoje drugačnosti in se prilagodili, kljub temu pa ste še vedno zelo sočutni in imate odlično intuicijo. Vaš dar je povezan s tem, da lahko zaznavate tudi vse, kar je očem skrito. Uporabite to izredno sposobnost za pomoč drugim in za krepitev sebe. Baterije si napolnite v naravi in poskrbite, da boste imeli dovolj časa zase. Vaš idealni poklic se nanaša na raziskovanje in pomoč drugim.

3. Trojna luna

To število uteleša tri lunine mene. V sebi nosite ustvarjalno energijo, obenem pa tudi moč za uničenje. Stari pregovor ”Pazi, kaj si želiš”, za vas še posebej drži, saj imate izjemno sposobnost manifestacije svojih želja in misli. Vaš idealni poklic je povezan z ustvarjanjem in na neki način lahko tudi z “razdiranjem”.

4. Elementalist

Število 4 se navezuje na štiri elemente Zemlje: ogenj, vodo, zrak in zemljo. Vaša esenca leži v harmoniji vseh elementov, zato ste zelo racionalni in imate močno voljo. Ves čas privlačite vse štiri elemente, zato zlahka ustvarjate sami oz. ste samozadostni. Sami znate stvari povezati v celoto. Vaš idealni poklic se navezuje na povezovanje stvari v celoto, ustvarjanje harmonije.

5. Spiritualist

Število 5 simbolizira peti element: eter. Ljudje, rojeni v tem znamenju, so v stiku z duhovnim svetom. Radi berete ali raziskujete mistično. Vaš idealni poklic je nekako povezan z duhovnostjo ali pa delujete v fizičnem svetu na bolj duhoven način.

6. Pomočnik sonca

Število 6 simbolizira sonce in vse, kar označuje svetlobo. V sebi lahko gorite od pozitivne energije, vaša luč vedno premaga temo. Imate močno voljo do življenja in odlično delujete kot zdravilec ali vodja. Toda z močjo pride tudi odgovornost. Naučite se, kako svoj dar uporabiti na najbolj etičen način. Vaš idealni poklic je katerekoli poklic, kjer lahko ugodno vplivate na druge.

7. Pomočnik lune

Število 7 označuje luno in vso njeno čarovnijo. Zaradi energije, ki vas povezuje z luno, lahko instinktivno veste, kaj je treba narediti. Radi improvizirate in se ravnate, kot vam veleva srce. Tudi v sanjah prejemate močna sporočila. Vaš idealni poklic je povezan z vizionarstvom.

8. Tradicionalna čarovnica

Ta številka je ena izmed najbolj magičnih. Imate izjemne čarovniške sposobnosti, a ne bodo v polni uporabi, dokler se ne uglasite s seboj in jih začnete praznovati. Imate zelo natančen notranji kompas, ki vas vedno pove, kaj je prav in kaj narobe. Vaš idealni poklic je povezan z alkimizmom.

9. Šaman

Stvari vidite drugače od drugih. Ste zelo kreativni in imate svoj unikaten pogled na svet. Lahko delate kot zdravilec. Število 9 se nanaša na življenje in smrt, zato imate naravni dar za zaznavanje različnih nadnaravnih sfer. Uporabite ga tako, da boste z njim polepšali ta svet. Vaš idealni poklic je povezan z ustvarjanjem lepšega sveta.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar